Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Abonmajske vstopnice

Nadomestne predstave za abonma - za ogled predstave vam bomo poslali SMS:

TAKO TI JE MALA - torek, 22.6. ob 18.00 in 20.30

► EROTIKA po Emeršiču - petek, 18.6. ob 20.00

AVDICIJA - sreda, 16.6. ob 20.00

REALISTI - torek, 8.6. ob 20.00 - ODPADE zaradi bolezni v ansamblu, nov termin objavimo takoj, ko bo mogoče

TRIP TO LAS VEGAS - petek, 28.5. ob 18.00  in ob 20.30 ; sobota, 30.5. ob 18.00 in 20.30

Sedežni red in vrsta abonmaja ne velja. Abonente prosimo, da se držite termina in ure predstave, katerga smo vam poslali preko SMS sporočil.

Nove vstopnice je potrebno 30 min pred začetkom predstave prevzeti na blagajni.

Hvala za razumevanje

objavljeno, 25.5.2021 / popravek 31.5.2021 / popravek 8.6.2021


OBVESTILO:

Vsi abonenti ste na sms prejeli prvo obvestilo o potrditvi prihoda na preostale abonmajske predstave. V kolikor nam do 22.5.20 do 12 ure ne odgovorite, Špas teater nima več nobenih obveznosti do vas.
Do 25.5. boste na sms prejeli obvestilo o prvem terminu abonmajske predstave Trip to Las Vegas. Prosimo, da se termina udeležite, saj nimamo opcije zamenjave termina, abonmajske izkaznice so prenosljive.
O preostalih dveh terminih, ki bodo v juniju, vas bomo do 28.5. obvestili preko sms.
Hvala za razumevanje!

objavljeno: 21.5.2021


Spoštovani abonenti Špas teatra.

Naj se vam najprej zahvalimo za potrpežljivost in podporo v za nas zelo težki situaciji, v kateri smo se znašli kot organizatorji kulturnih in zabavnih prireditev.

Zaradi veljavnih Vladnih odlokov za preprečevanje  okužbe s korona virusom smo morali odpovedati abonmajske predstave že v prvi polovici 2020. Zamujene predstave smo skušali nadoknaditi v drugi polovici 2020, ko smo organizirali predstave okrnjeno, s tretjinsko zasedenostjo dvorane, kot so narekovali pogoji NIJZ skladno z ukrepi Vlade RS.

Nekaj predstav smo odigrali, 15.10.2020 pa smo zopet morali zapreti vrata gledališča. Zaprti smo ostali do 13.5.2021, ko je Vlada RS sprostila oz. spremenila ukrepe in nam omogočila delovanje s 50 % zasedenostjo dvorane. Udeležba na predstavah je mogoča po tako imenovanem PCT modelu.

V Špas teatru želimo abonmajski program za naše abonente izpeljati do konca junija in vam ponuditi ogled predstav, ki jih še niste videli, pri tem pa vas vljudno prosimo za sodelovanje. Namreč, znašli smo se v novi situaciji, z novimi pogoji in novim razporedom zasedenosti sedežev. Žal pri novih pogojih ne moremo zagotoviti prvotnega sedežnega reda niti ne moremo zagotoviti »jesenskega« sedežnega reda.

Zaradi lažje logistike in organizacije izvedbe vas prosimo, da OBVEZNO potrdite vašo udeležbo na abonmajskih predstavah.

Prosimo vas, da v odgovoru zapišete vaše ime in priimek (kot tudi ime in priimek tistih, ki pridejo z vami in za katere ste vi nosilec abonmaja in kateri (Baron, Matiček, Nežka) abonma ste vplačali. S tem boste potrdili vaš prihod za nadaljnji ogled abonmajskih predstav.   

➡ Odgovor pošljite najkasneje do jutri, četrtka, 20.5.2021. ODGOVORITE TUKAJ  ali pa svoj odgovor napišite na mail: marketing@spasteater.com

O vsakem terminu za vsako predstavo vas bomo obvestili sproti. Vljudno vas naprošamo, da upoštevate TERMIN in URO, ki smo vam ga določili. MENJAVA TERMINA NITI URE NI MOGOČA. Prvotni sedežni red abonmaja ne velja več.

Termine bomo objavili tudi na našem sporedu - tukaj

Opravičujemo se vam za tako kratek čas za potrditev, vendar so prve predstave predvidene že 26.5 in naprej.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav
Urška Alič
Špas teater

Mengeš, 19.5.2021


Pri izvajanju se bomo striktno držali pogojev in konkretnih usmeritev, ki nam jih je podal NIJZ.
Vseskozi sledimo vsem priporočilom za zmanjševanje tveganja za širjenje virusa in skrbno upoštevamo vse predpisane ukrepe, hkrati pa pozivamo vse vas, dragi obiskovalci, da na predstave hodite zdravi, vstop v dvorano je mogoč le z izpolnjenim enim od pogojev PCT,
nošnja maske v dvorani je obvezna.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK