Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Akcija Špasko popularnosti

GLASOVANJE V AKCIJI ŠPASKO POPULARNOSTI JE ZAKLJUČENO. Hvala vam za sodelovanje in glasovanje. Preverite, če ste med nagrajenci.

ŠPAS NA KRIŽARJENJU Z RANKOM BABIĆEM

Vsak teden podeljujemo zabavne tedenske nagrade, nekdo izmed vas, glasovalcev,
pa bo prejel FANTASTIČNO GLAVNO NAGRADO!

prvomajsko luksuzno križarjenje po Mediteranu za 2 osebi

► ekskluzivni ogled komedije KRIZA SREDNJIH LET z Rankom Babićem na ladji

► VIP srečanje, druženje in slikanje z Rankom po predstavi

► čaka vas nepozabno doživetje – samo za vas!

POSTANITE SREČNI ZMAGOVALEC!

Glasujte in se potegujte za glavno nagrado tudi vi! Ne čakajte na jutri, izberite svojega zmagovalca ZDAJ - V žrebanju za nagrade glasujejo VSE glasovnice, ne glede na izbiro predstave, igralke ali igralca.

PRVOMAJSKE POČITNICE NA NAJBOLJ ŠPASNEM KRIŽARJENJU!
Že od januarja občinstvo Špas teatra glasuje za ZMAGOVALCE sezone 2019/2020;
izbirate NAJ predstavo, NAJ igralca in NAJ igralko.
Nekdo izmed vas bo SREČNI PREJEMNIK NAGRADE, ki bo odšel na križarjenje po Mediteranu do Grčije s čudovito križarko Costa Deliziosa! Na ladji se boste lahko ekskluzivno zabavali ob gledanju velike uspešnice RANKA BABIĆA, komedije KRIZA SREDNJIH LET!

Glasujte za ŠPASKA POPULARNOSTI in si povečajte možnosti za nepozabna doživetja -

Program ŠPAS NA KRIŽARJENJU:
Iz Ljubljane bo zmagoval 26. 4. 2020 z udobnim avtobusom in v   spremstvu slovenskega vodnika odpotovali do bližnjega pristanišča v Benetkah in se z luksuzno križarko Costa Deliziosa popeljali po Jadranskem morju, najprej do srca Dalmacije, Splita, nato v veličastni Kotor in vse do Grčije, do očarljivega mesta Katakolon, blizu katerega so potekale prve olimpijske igre. Ustavili se boste tudi na otoku Krf v Ionskem morju in priljubljenem pristaniškem mestu Bari sredi Apulije. Naužili se boste prvih pravih žarkov pomladnega sonca! Costa Daliziosa, ki na svojih palubah ponuja nešteto kotičkov za udobje, športne in wellness aktivnosti, je pravi kraj za razvajanje. Ima tudi notranji bazen in več zabavnih kotičkov za vso družino.

 

 

 

AMPAK VEČERI! VESELI, SPROŠČENI IN SUPER ZABAVNI!
Na luksuzni križarki se vsak večer zabavate v gledališču, casinu ali plesišču!

Na enem izmed večerov bo v ladijskem gledališču EKSKLUZIVNO ZA VAS nastopil Ranko Babić, z najbolj uspešno komedijo Špas teatra v tej sezoni -  KRIZA SREDNJIH LET!


Križarjenje vključuje prevoz do pristanišča, slovensko vodenje, izbrano križarjenje s Costa Delizioso za 2 osebi, dopolnjen polni penzion in OGLED KOMEDIJE KRIZA SREDNJIH LET. Potovanje traja 7 dni, do 2.5.

ŽELITE KRIŽARITI Z NAMI?
Če se želite udeležiti ŠPASA NA KRIŽARJENJU tudi vi, DOBRODOŠLI, potovanje organizira partner Špas teatra, specialisti za križarjenja MORJE MOŽNOSTI. Za rezervacije pišite na e-naslov: booking@krizarjenja-b2b.com

Bon Voyage!   GLASUJTE ZDAJ

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK