Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Aktualni odloki

Uradni list št. 129/ 13.8.2021   - v celoti tukaj
Vladni odlok o začasni omejitvi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2
 
zunanje prireditve:
 
2. člen
(1) Uporaba zaščitne maske je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih.
(2) Uporaba zaščitne maske je obvezna tudi pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje najmanj 1,5 metra, in v osebnih vozilih. Ne glede na prejšnji stavek nošenje zaščitne maske pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih ni potrebno, če gre za člane istega gospodinjstva in je zagotovljena medosebna razdalja najmanj 1,5 metra do drugih oseb, in v osebnem vozilu, če je v vozilu ena oseba ali več članov istega gospodinjstva. (3) Zaprt javni kraj oziroma prostor je javni prostor, ki ga pokriva streha in ima zaprto več kot polovico površine pripadajočih sten oziroma stranic (ne glede na vrsto uporabljenega materiala), ne glede na to, ali je objekt stalen ali začasen, pri tem pa okna in vrata štejejo kot del zaprte površine. Kot zaprt javni kraj oziroma prostor se štejejo tudi vse oblike javnega potniškega prometa in žičniške naprave za prevoz oseb v zaprtih kabinah.
 
 
Medsebojno razdaljo najmanj 1.5m zagotavljamo na:

  • Celjski grad
  • Park Best Western hotela Kranjska Gora
  • Blejski grad
  • Ruska dača
  • MB Minoriti
  • Grad Grm Novo mesto
  • Arboretum Volčji potok
  • Ljubljanski grad (v kolikor se bodo predstave izvedle na Grajskem dvorišču, bomo zagotavljali medsebojno razdaljo, v primeru menjave prizorišča, vhod pri Skalni dvorani pa so obvezne maske. Prizorišče bomo menjali v primeru manjšega povpraševanja za nakup vstopnic, ki je posledica PCT pogoja in drugih vladnih ukrepov)

 
V primeru slabega vremena, bomo nadomestne predstave izvedli v zaprtem prostoru, nošnja mask je obvezna.
 
Za vse prireditve pa je potrebno upoštevati sprejeta navodila NIJZ in PCT pogoj.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK