Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Anekdote iz izolacije

Širimo smeh in skupaj pišemo novo predstavo.

Najboljši HUMOR nastane spontano! Takšnih, simpatičnih prigod je v vaših domačih arhivih ogromno - v Špas teatru jih bomo združili v skupno zgodbo:

ANEKDOTE IZ IZOLACIJE
Širimo smeh in skupaj pišemo novo predstavo.

Vabljeni, da se nam pridružite - z vašo anekdoto, zgodbo, dogodivščino ali prigodo, ki se vam je zgodila, v izolaciji ali pa prej. Ljudje poznamo kar nekaj zabavnih zgodb, doma ali v službah se večkrat pogovarjamo o njih. ZDAJ je pred vami prava priložnost, da izkoristite izolacijo in vašo zgodbo delite z občinstvom ter poskrbite za več nasmejanih ljudi!

Zakaj pa je SMEH, če ne zato, da si ga delimo?!

Zagotovo se strinjate, da je HUMOR nekakšna naravna in pozitivna protiutež, močno superživilo! V hipu razelektri, zmanjša pritisk, napetost in stres.

Drago občinstvo, radi bi slišali vaše anekdote, kratke zgodbe, ki jih bomo povezali v eno in kdo ve, morda nastane PRVA 'PREDSTAVA PUBLIKE'.

→ ZAPIŠITE SVOJO ANEKDOTO, svojo smešno zgodbo in nam jo pošljite na e-naslov: pr@spasteater.com. Zgodba naj bo smešna, zabavna, pozitivna; ni nujno, da je nastala zdaj, v času izolacije. Zapis naj ne bo daljši od 2 tipkanih A4 strani.

* Izbiranje poteka od petka, 3.4. do uradnega zaključka karantene.
* Z oddajo anekdote/zgodbe na e-mail pr@spasteater.com avtor dovoljuje javno objavo zapisa ter navedbo svojega imena in priimka (brez drugih osebnih podatkov).
* Špas teater si pridržuje pravico za lasten izbor anekdot/kratkih zgodb, ki bodo javno objavljene.
* V javno objavo se umestijo le anekdote/kratke zgodbe, ki zadostujejo vsebinskim kriterijem: kratka zgodba, vsebinsko pozitivna oz. zabavna in katere namera je razveseliti bralce.
* V primeru, da se anekdote/kratke zgodbe uvrsti v izbor za umestitev v predstavo, si Špas teater pridržuje pravico adaptacije besedila, z oddajo zgodbe pa se avtor zgodbe tudi odpove kakršnim kolim pravicam na oddano zgodbo/anekdoto/besedilo – oziroma, če dogovor z avtorjem ni drugačen.
* Objave potekajo na straneh družbenih omrežij Špas teatra facebook: @Spasteater in/ali Instagram: @spast_teater.

Dobrodošli v našem gledališču. Že 22 let!
OSTANIMO DOMA, ŠIRIMO SMEH in PIŠIMO ANEKDOTE IZ IZOLACIJE!

KVIZI  *  IGRE  *  VPRAŠANJA ZA IGRALCE  *  ŠPASKO POPULARNOSTI  *  VRTIMO ČAS  *  BILO JE NEKOČ * SOUSTVARITE SEZONO * PIŠITE ZGODBE  … IN ŠE IN ŠE.