Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Aprilske špasne igre

Aprilske igre so zaključene, nadaljujemo z majskimi igrami - več...

PREVERI NAGRAJENCE- več...

Naš Špas teater ima veselje v svoji DNK. Imamo pač najlepše poslanstvo - skrbeti za vaš SMEH, DOBRO VOLJO, SREČO in SPROSTITEV!
Ko se 'na hitro' pozabavate ob spremljanju 'aprilskih iger' ali želite le dan začiniti s pozitivnim razpoloženjem, vas bo, hočeš-nočeš, pogrel žarek pomladnega veselja in špasne brezskrbnosti. In resda je smisel življenja ležanje na travi, a še bolj od tega sta pomembna sprostitev in SMEH!

V facebook in Instagram 'areni' Špas teatra se ves april odvijajo ŠPASNE IGRE!
Da bo vsak dan poseben in nasmejan.

Rubrike bodo med drugimi tudi:

  • SPOZNAJ IGRALCA/IGRALKO
  • NAJLJUBŠI FILMI/TV SERIJE V IZOLACIJI
  • YOUTUBE: THE BEST OFF (najbolj smešni, gledani stari videi naših igralcev)
  • PREPOZNAŠ TA GLAS?
  • UGANI PREDSTAVO
  • VICI DNEVA
  • ČIGAVA JE IZJAVA
  • HIŠNI LJUBLJENČKI

in še veliko idej imamo … širimo smeh med sabo, vse do dne zaključka izolacije!  
Igralke in igralci so zanimivi ljudje. Vsak izmed njih je unikat in ima za sabo že veliko 'prehojenih' odrskih kilometrov – zdaj jih boste spoznavali osebno in na drugačen, precej zabaven način  Prav tako pa bo ekipa Špas teatra spoznavala vas in že zdaj se veselimo!

Naj se vam obraz razjasni in duša razigra. Ker ni zdravo, da je življenje le sivo in ravno, ampak igrivo in zabavno! Vsak dan se bomo v dobro voljo spravljali na naših družbenih omrežjih facebook @Spasteater in Instagram @spas_teater, ter podeljevali nagrade za lepše čase!

Preverite, kaj vse smo že 'ušpičili' na fb in kaj na IG! LINKI

* Špasne aprilske igre potekajo na družbenih omrežjih Špas teatra do dne uradnega zaključka izolacije oziroma najkasneje do 30. aprila 2020.
* V primeru, da bo v okviru 'Špasnih aprilskih iger' zastavljeno nagradno vprašanje, bo istega dne izžrebali nagrado: 1 x 2 darilni vstopnici za ogled komedije Špas teatra v Mengšu v letu 2020. Nagrajenec Špas teatru posreduje svoje podatke (na ZS družbenega omrežja posreduje email, telefon in davčno številko), navodila za prevzem nagrade bodo dana po uradnem zaključku izolacije, nagrajenec pa jih bo prejel na svoj e-mail naslov.
* Špasne aprilske igre so organizirane s pozitivnim namenom in za razvedrilo občinstva Špas teatra.

 

Že dobrih 22 let ustvarjamo z najbolj pozitivnim poslanstvom uprizarjati domače in svetovno znane komedije, muzikale in predstave, s katerimi vas razveseljujemo, vas nasmejemo in spravimo v dobro voljo! Prav to se bomo trudili tudi v prihodnje – ustvarjati najboljše komedije za vas.

Dobrodošli v našem gledališču. Že 22 let!

KVIZI  *  IGRE  *  VPRAŠANJA ZA IGRALCE  *  ŠPASKO POPULARNOSTI  *  VRTIMO ČAS  *  BILO JE NEKOČ * SOUSTVARITE SEZONO * PIŠITE ZGODBE  … IN ŠE IN ŠE.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK