Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

OČITNO IMA BOŽIČEK RAD NORE IDEJE – PRIŠEL JE 3 DNI PREJ!

#bozicek #skritezelje #komedija #novosti #seks #novapremiera

ŠPAS TEATER | Kapitanov dnevnik 21.12.18
Urša Alič, kapitan | Mengeš, 21. decembra 2018 ob 18:56
Že od konca novembra se kuha! Ko smo končali s premiero Menopavze in - občinstvo jo je sprejelo z največjim možnim navdušenjem - sem si rekla »Bravo mi! Zdaj pa, my dear, grem takoj po darila takoj v začetku meseca, da bom lahko v mirnejšem tempu vozila skozi december. Sama imam itak samo eno veliko željo! Iščem gospoda 'pravega' in gospo 'pravo' za novo predstavo SEX TIPs….
Saj vem, naslov se sliši kar malo kinky. Ampak tak je in takoj o tem. Rekla sem si: »Še na štante bom šla letos in to s kučmo, da bom lahko dolgo ostala v mestu!
Mesec še začel ni, ko smo razprodali že več kot 25  decembrskih Menopavz. In čisto malo manj januarskih. Najavil se je še Mr. Big – producent iz Amerike, podpisujemo pogodbo za novo veliko komedijo, nad katero bomo skakali od veselja … no, jaz pa nimam ne daril, ne časa, da o moji veliki želji sploh ne govorim!!!
Lahko samo pišem Božičku.
Lahko mi verjamete, da sem včasih ravno toliko posebna, da sem to RES naredila!
Usedem se za mizo, pokličem Fixa (moj višavski terier) in rečem, pridi moj Rudolf, greva pisat Božičku.

Za to nagrmadeno količino dela tako ali tako ne vem, kako jo bom podelala in najbolj pomembno - v 14 dneh se moram dokončno odločiti, organizirati avdicijo in IZBRATI igralce za našo novo mega komedijo s še bolj mega naslovom – SEX TIPS for Straight Women from a gay man!
Saj vemo, kaj to pomeni za Slovenijo, a ne?  

In začnem pisati…

Dragi Božiček,
Najlepša hvala za prečudovito leto 2018!
Za moj Špas je bilo izjemno! Nova komedija Menopavza je podrla vse rekorde našega gledališča, kar se tiče zaporednih, razprodanih in iskanih predstav v kratkem času tik po premieri, naš zlati Ranko Babić je odigral že več kot 350 ponovitev Moške copate, Dekliščina je dvignila na noge Slovenijo, Las Vegas smo pripeljali v Špas in v naši dvorani poželi največ ur smeha kadarkoli v zgodovini!
In kaj več si lahko želim?
Pa si! Rabim rešiti dotično vprašanje SEXa.

Oprosti Božiček, vem da bereš samo o medvedkih in škratih, ampak moja velika želja je pod streho spraviti SEX TIPS.
Spet. Oprosti Božiček.
Sicer pa - sva oba odrasla.

Čeprav se sliši rahlo predrzno, je to vendarle originalni naslov komedije, ki ga je izbral avtor knjige. Predstava je najdlje trajajoča komedija v off-Broadway produkciji, navdušila je New York, Last Vegas in še bi lahko naštevala - vroča stvar! V Špas teatru jo začnemo delati takoj po novem letu. Jaz pa se še kar ne morem dokončno odločiti.
Želim si posebno igralko, atraktivno, ženstveno, milo in udarno hkrati, pa ob njo postaviti nežnega hrusta, velikega geja dobrih idej in enega malo manjšega, a nabritega petelina, ki bo zaganjal domišljijo v zgodbi…

Oprosti Božiček. Kako naj vse to kako drugače napišem? Mogoče pa – dragi Božiček, HELP!
Prosim, nekako zrihtaj to čarobno zasedbo za mojo novo komedijo, da bom zadovoljna! Rada te imam že iz vrtca!
Tvoja Urša

Končno obrnem koledar na 19 december, dan za avdicijo. Ko se je prostor v osamljeni dvorani že malo segrel, ko se sproščenost že sprehaja od enega do drugega, nenadoma začutim tiste znane mravljince na hrbtu. Jaz nimam nič  s tem. To se zgodi ali pa se ne. Zdaj sem že tako izkušena, da znam ločiti pristno kemijo od umetno ustvarjene. Opazujem ju iz 11 vrste, potem pridem bliže, v tretjo. Opazujem ju in začutim tisto nekaj, kar se zgodi med igralci, ko se ujamejo v osebnosti, pristopu k igri, razumevanju energije avtorja, ko so sproščeni in ustvarjalno dovzetni.
On ji govori svoj tekst, ona se sproščeno nasmehne in odgovori, kot nihče od nas ne pričakuje. Izzove ves humorni del njega, ki je bil v teh zgodnjih urah še malo zaspan. Kakšen dialog! Ping in pong, pong in ping, stavki letijo od enega k drugemu in uspe jima tisto, kar iščem. Umetniški X-faktor, ki je pika na i vsake interakcije med igralci.

BINGO! Kje si Božiček, pridi v Mengeš, zdaj tako in naredi tisto kar ti znaš – načaraj prosim, prosim, prosim, naj se zgodi!
In nato pride delovni 20. december in za njim najkrajši dan v letu. S Fixom sama sediva pred računalnikom in nič se mi ne mudi. Nočem misliti na nič, samo delati, en opravek za drugim! Samo da ne mislim…

In zazvoni telefon…

Urša? Jaz sem! Z veseljem bom sodelovala pri tvojem novem projektu!
Mislim, da bova z MM odličen par. Čeprav bo on igral geja…

Božiček, ti si CAR! Pa še 3 dni prej si prišel!   

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK