Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Dugi kraji po Sloveniji - informacije

V nadaljevanju s posebnim zadovoljstvom povzemamo informacije glede načrtovanega pričetka izvajanja predstav Špas teatra. Za večino napovedanih predstav smo našli in tudi že potrdili nadomestne termine, ki bodo izvedene jeseni. Izjema je le nekaj dokončno odpovedanih predstav.

Ob tem se zahvaljujemo vsem, ki podpirate prizadevanja gledališč in ste v dobrobit ohranitve izvedbe predstav, kakor tudi panoge, kakorkoli pripomogli k zadržanju že kupljenih vstopnic.
 
Ker nam je epidemija prekrižala plane in ne-izvedbe nismo povzročili zaradi malomarnosti ali katerih drugih vzrokov, ki bi bili na naši strani, bodo kupljene vstopnice veljale za nadomestne termine.

 

⇒ ZA PRESTAVLJENE/NADOMESTNE TERMINE veljajo posebni pogoji,glede na soorganizacijo, organizacijo ali najem. Špas teater poleg predstav v Mengšu organizira tudi predstave po drugih krajih v Sloveniji, zato smo informacije razdelili v dva sklopa:

  • PREDSTAVE V KRŠKO, KOPER, MARIBOR, NOVO MESTO, ŽALEC - VEČ TUKAJ...
  • PREDSTAVE V BLED, BREŽICE, CELJE, GORNJA RADGONA, JESENICE, MEDVODE, PRIMSKOVO, ŽIRI:  VEČ TUKAJ...


Eventim: V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, vam na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili, vrnejo denar. Menjava je možna od 18.6. do 30.6.2020. V kolikor do 30.6. ne boste vrnili vstopnic, smatramo, da vam nadomestni termin ustreza in boste obdržali že kupljene vstopnice. Po 1.7.2020 reklamacije niso več možne.
Po 1.7.2020 ne sprejemamo več reklamacij, kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

 

⇒ ODPOVEDANE PREDSTAVE (realizacija ni možna, soorganizator je odpovedal predstave, naročnik je odpovedal predstavo)

Vračilo denarja na prodajnih mestih, kjer ste kupili vstopnice. Rok vračila: od 15.6. do 30.6.2020
Velja za vstopnice, kupljene za predstave:

  • Sežana,15.3. SEKS NASVETI OD A DO Ž
  • Logatec, 20.3. AVDICIJA
  • Ljutomer, 21.3. KRIZA SREDNJIH LET
  • Trebnje, 22.3. KRIZA SREDNJIH LET
  • Murska Sobota, 30.3. AVDICIJA
  • Rogaška Slatina, 26.2./1.4. AVDICIJA
  • Nova Gorica, 2.4. AVDICIJA

Vstopnice kupljene v sistemu Eventim: - kupljene vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili.
Vstopnice, kupljene na blagajni Kulturnega doma: za vračilo se obrnete na blagajno.
Posebno opozorilo: Od 1.7.2020 vračila za zgoraj naveden termine ne bodo več možna.

 

Spoštovano občinstvo in partnerji,
Špas teater smo že 22 let zaupanja vredna blagovna znamka. Z veseljem ustvarjamo edinstvene in kakovostne komedije, popularizacija kulture ter gledališča pa sta del našega poslanstva. Zato bomo v jesenskem nadaljevanju sezone še naprej z navdihom ustvarjali za vse ljudi dobre volje, širom po Sloveniji.
Ker smo občasno na medmrežju deležni tudi kakega obsojajočega komentarja, želimo poudariti, da delujemo izključno s pozitivnimi nameni ter je vsakršna primerjava z nekaterimi izvajalci, ki ne izpolnjujejo svojih obveznosti, neprimerna, prav tako ne nestrpni ali sovražni govor, ki je usmerjen na organizatorje ali ustvarjalce. Zahvaljujemo se za razumevanje.

Kljub težkim razmeram v panogi srečanj in prireditev ostajamo izključno pozitivno naravnani in si v okviru možnosti maksimalno prizadevamo za čim hitrejšo vzpostavitev vseh pogojev za nemoteno izvajanje predstav. Ob tem se najlepše zahvaljujemo vsem, ki ste z zadržanjem vstopnice pripomogli k temu, da vas bomo že to jesen ponovno razveseljevali z našimi komedijami.

Lepo vas pozdravljamo in se neizmerno veselimo ponovnih predstav.

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK