Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Kulturni dom Mengeš - informacije

Uprizarjanje predstav v KD Mengeš

S posebnim zadovoljstvom povzemamo informacije glede načrtovanega pričetka izvajanja naših predstav. Za vse napovedane predstave smo našli in tudi že potrdili nadomestne termine, ki bodo izvedeni jeseni. Ob tem se zahvaljujemo vsem, ki podpirate prizadevanja gledališč in ste v dobrobit ohranitve izvedbe predstav, kakor tudi panoge, kakorkoli pripomogli k zadržanju že kupljenih vstopnic, ki jih bo od jeseni tudi že moč koristiti.

Epidemija nam je močno prekrižala načrtovan finalni del sezone od marca do junija, ko gledališko sezono zaključujemo. Ker je ne-izvedba predstav vezana na posebne razmere in ne-izvedba ni bila povzročena zaradi vzrokov ali kakršne koli malomarnosti na naši strani, že kupljene vstopnice veljajo tudi za nadomestne termine. V kolikor vam nadomestni termin ne bi ustrezal, vam bomo izdali dobroimetje.

  • IZVEN VSTOPNICE

ZA PRESTAVLJENE/NADOMESTNE TERMINE BOMO IZDALI DOBROIMETJE, kot je navedeno spodaj.
Vstopnice, kupljene za napovedane predstave v marcu, aprilu, maju in juniju 2020 (spored tukaj), bodo veljavne za nadomestne termine, ki so vpisane ob odpadlem datumu. V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, vam Špas teater izda dobroimetje v obliki Špasne kartice (ugodnosti in pogoji tukaj), za zaupanje in vzajemno sodelovanje vam dodamo 20% vrednosti zneska, bonus velja samo za fizične osebe. (v kolikor je dobroimetje v vrednosti 50€, vam na Špasno kartico dodamo 10€)

Ugodnosti za imetnike Špasnih kartic: Avtomatični 10% popust pri nakupu vstopnic, dolgi rok unovčitve, nagradne igre, druge ugodnosti…

  • VSTOPNICE KUPLJENE NA BLAGAJNI V KD MENGEŠ, PRODAJNIH MESTIH EVENTIM

Plačilo z gotovino, kartico, Špasno kartico, darilno vstopnico, drugo

V kolikor želite dobroimetje za kupljene vstopnice, od 15.6. do 3.7. 2020, pošljite kupljene vstopnice priporočeno na naslov: Špas teater, Slovenska cesta 22b, 1234 Mengeš. Ob poslanih vstopnicah je potreben tudi pisni zahtevek za dobroimetje, ki vsebuje  ime in priimek, naslov, telefon, e-mail.
V roku 30 dni od prejetja zahtevka in poslanih vstopnic  vam bomo izdali Špasno kartico z naloženim zneskom dobroimetja, ki je enak vrednosti poslanih vstopnic z dodanim 20% vrednosti (bonus velja za fizične osebe). Špasno kartico vam bomo poslali priporočeno na naslov, ki ste ga navedli ob vrnjenih vstopnicah.

V kolikor želite dobroimetje za kupljene vstopnice, nam od 15.6. do 3.7.2020 na vstopnice@spasteater.com pošljite zahtevek za dobroimetje z imenom in priimkom, naslov, telefon, e-mail. Pri tem OBVEZNO navedite NAZIV PREDSTAVE, DATUM, VRSTA in SEDEŽ, kjer ste imeli kupljene vstopnice.
 V roku 30 dni od prejetja pisnega zahtevka vam bomo izdali Špasno kartico z naloženim zneskom dobroimetja, ki je enak vrednosti poslanih vstopnic z dodanim 20% vrednosti. Špasno kartico vam bomo poslali priporočeno na naslov, ki ste ga navedli v zahtevku.

V primeru nepopolnih zahtevkov, zapisanih zgoraj,  vam dobroimetja ne moremo izstaviti.

V kolikor do 4.7.2020 ne bomo prejeli zahtevka, smatramo, da vam nadomestni termin ustreza in boste obdržali že kupljene vstopnice. Upoštevali bomo pošto, poslano do 3.7. 23:59.
Po 3.7.2020 reklamacije niso več možne.

  • ABONMAJSKE VSTOPNICE

4 abonmajske predstave se bodo odigrale od septembra do novembra 2020. Seznam vseh predstav bo znan najkasneje do 20.6.2020. Abonente bomo pisno obvestili o terminih. Termini bodo objavljeni tudi na spletni strani spored - tukaj.
Abonma za sezono 2020/21 bomo vpisovali v septembru 2020.

  • DARILNE VSTOPNICE

Veljavnost darilnih vstopnic se podaljšuje do konca leta 2020. Unovčitev je možna za predstave do 30.12.2020. Za napovedane predstave v letu 2021 unovčitev ni možna.

Za morebitne dodatne informacije smo preko telefona 041 33 33 39 dosegljivi ob sredah med 10.00 in 14.00 uro, do 1.7.2020.

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK