Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Kuponi ugodnosti

POSEBNO OBVESTILO ZA VSE ABONENTE IN  IMETNIKE KUPONOV ZA SMEH

Ob nakupu abonmaja ste prejeli kupone z 20% popustom ali gratis kupone.

Opozorilo:

******************************************************************

OBVESTILO:

V abonma smo uvrstili dodatno komedije: SEKS NASVETI OD A DO Ž (Namesto Moški so z marsa, ženske so z venere2), PREDSTAVA, KI GRE NAROBE in PREDSTAVA ZA VSAKO PRILOŽNOST. Za napovedano komedijo PROFESIONALCI ESPE še iščemo nadomestilo.

Dobrodošli v našem gledališču!

v sezoni 2018/19 smo izdali dve vrsti kuponov:

1. PAKET ZA SMEH

2. PREDSTAVA PO IZBORU 

Pri vsakem terminu za izven je od oktobra 2018 do junija 2019 na voljo omejeno število sedežev, za katere lahko vnovčite kupone. Število sedežev je  ob koncu sezone enako kot  številu izdanih kuponov.

Posebno opozorilo: v kolikor boste želeli kupone vnovčevati v zadnjih mesecih, ne garantiramo, da bodo sedeži v ponudbi na voljo, zato priporočamo vnovčitev čim prej.

 

1. PAKET ZA SMEH

V paketu za smeh ponujamo 5 predstav s 20% popustom ali brezplačno vstopnico.

Kupone lahko vnovčite samo:

Blagajna KD Mengeš – Želeno predstavo in vstopnice rezervirate po tel 041 33 33 39 od 9.00 do 16.00  ter uro pred predstavami  – uradne ure (seznam večernih uradnih ur tukaj ). Rezervirane vstopnice prevzamete na blagajni dva dni od rezervacije. Kupon ugodnosti priložite ob plačilu vstopnic.

Veljajo za določene predstave od septembra 2018 do junija 2019. Po tem datumu kuponi niso več vnovčljivi.

 

2. PREDSTAVA PO IZBORU

 Kupon “PREDSTAVA PO IZBORU” je gratis vstopnica, ki velja za določene predstave: 

Kupone lahko vnovčite samo:

Blagajna KD Mengeš – Želeno predstavo in vstopnice rezervirate po tel 041 33 33 39 od 9.00 do 16.00  ter uro pred predstavami  – uradne ure (seznam večernih uradnih ur tukaj). Rezervirane vstopnice prevzamete na blagajni dva dni od rezervacije. Kupon ugodnosti priložite ob plačilo vstopnic.

Ugodnosti veljajo za določene predstave veljajo za sezono 2018/19, od septembra 2018 do junija 2019.

Izdanih je 89 kuponov, ki jih lahko vnovčite v sezoni 2018/19. Pri vsakem terminu za izven (predstave na programu) je na voljo omejeno število sedežev, za katere lahko vnovčite kupon.

Posebno opozorilo: v kolikor boste želeli kupone vnovčevati v zadnjih mesecih, ne garantiramo, da bodo sedeži v ponudbi na voljo, zato priporočamo vnovčitev čim prej.

Ne veljajo za predstave in dogodke: Menopavza, Klemen Slakonja & Big band, Predstava za vsako priložnost, Predstava, ki gre narobe, Seks nasveti od A do Ž,

KUPONI UGODNOSTI SO VNOVČLJIVI SAMO ZA PREDSTAVE V KD MENGEŠ, VELJAJO V II. PROSTORU IN SO V ORGANIZACIJI  ALI SOORGANIZACIJI ŠPAS TEATRA.