Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Majske špasne igre

Majske igre so zaključene, hvala vsem za sodelovanje. Preverite ali ste med nagrajenci.

Zaradi velikega odziva na aprilske špasne igre, ki so se odvijale vse od začetka izolacije v naših spletnih dvoranah na facebook in Instagram strani Špas teatra, nadaljujemo z njimi tudi v maju!


Tudi v maju, skupaj z vami, ŠIRIMO SMEH in DOBRO VOLJO!

 

V majskih igrah smo pripravili nekaj novih presenečenj in skritih vprašanj, povezanih z našimi igralkami, igralci, predstavami… Ravno prav, da bo vašemu dnevu dodano malo pozitive in dobrega razpoloženja! Špasna brezskrbnost  -  te pač ni nikoli preveč!
V spletni 'areni' Špas teatra se tako tudi v maju odvijajo ŠPASNE IGRE, v katerih vi sodelujete, mi pa podarjamo zabavne nagrade – darilne vstopnice Špas teatra! Zato, da posrkbimo za še več smeha! Igrali se bomo:

  • SPOZNAJ IGRALCA/IGRALKO
  • NAJLJUBŠI FILMI/TV SERIJE V IZOLACIJI
  • YOUTUBE: THE BEST OFF (najbolj smešni, gledani stari videi naših igralcev)
  • PREPOZNAŠ TA GLAS?
  • UGANI PREDSTAVO
  • VICI DNEVA
  • ČIGAVA JE IZJAVA
  • HIŠNI LJUBLJENČKI…

Ni zdravo, da je življenje le sivo in ravno, ampak tudi igrivo in zabavno!

 

V času izolacije lahko spoznavate naš igralski ansambel na drugačen način, zelo (p)osebno.
V starih arhivih smo našli veliko zabavnih slik in razigrane energije in oboje bomo delili z vami - za še več smeha!
Se vidimo na naših družbenih omrežjih facebook @Spasteater in Instagram @spas_teater!
Čakajo vas zabavne nagrade!
Preverite, kaj vse smo že 'ušpičili' na fb in kaj na IG!  

PREVRI NAGRAJENCE - več...

 

* Špasne majske igre potekajo na družbenih omrežjih Špas teatra do dne uradnega zaključka izolacije oziroma najkasneje do nedelje, 31. maja 2020.
* V primeru, da bo v okviru 'Špasnih majskih iger' zastavljeno nagradno vprašanje, bo istega dne izžrebali nagrado: 1 x 2 darilni vstopnici za ogled komedije Špas teatra v Mengšu v letu 2020. Nagrajenec Špas teatru posreduje svoje podatke (na ZS družbenega omrežja posreduje e-mail, telefon in davčno številko), navodila za prevzem nagrade bodo dana po uradnem zaključku izolacije, nagrajenec pa jih bo prejel na svoj e-mail naslov.
* Špasne majske igre so organizirane s pozitivnim namenom in za razvedrilo občinstva Špas teatra.

Že dobrih 22 let ustvarjamo z najbolj pozitivnim poslanstvom uprizarjati domače in svetovno znane komedije, muzikale in predstave. Z njimi vas razveseljujemo, nasmejemo in spravimo v dobro voljo! Prav to bomo počeli tudi v prihodnje – ustvarjali najboljše komedije za vas.

Dobrodošli v našem gledališču. Že 22 let!

KVIZI  *  IGRE  *  VPRAŠANJA ZA IGRALCE  *  ŠPASKO POPULARNOSTI  *  VRTIMO ČAS  *  BILO JE NEKOČ * SOUSTVARITE SEZONO * PIŠITE ZGODBE  … IN ŠE IN ŠE.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK