Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Dekliščina obnorela občinstvo

Težko pričakovana komedija leta v Špas teatru je upravičila pričakovanja. “Uau. To je to. Smeh zagotovljen. Izvrstna zabava. Vroče in žgečkljivo. Dekliščina je zagotovo nova Špasova uspešnica. Tokrat je Špas presegel samega sebe, predstava, ki jo morate nujno videti ...” je bilo slišati po premieri seksi komedije, ki je dodobra nasmejala občinstvo v popolnoma razprodani dvorani Špas teatra.

Gledališka različica velike britanske uspešnice “za vsa čutila“ Do nazga je po 20ih letih ponovno zaživela in pokazala, kako znajo ženske na striptiz večerih hitro najti zverinico v sebi in se prepustiti … In prepustili so se tudi gledalci in uživali v seksi komediji. Na premieri v Špas teatru smo spremljali zgodbo o prijateljicah, ki si običajen večer krepko obrnejo na glavo. Nočni klub, slačifantje, spektakularna zabava, preobrati večera … zgodi se marsikakšen zaplet in doživi ognjemet. Super žurko na odru in v dvorani so pod režijsko taktirko Violete Tomič zakuhali: Tadej Pišek, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič in Jože Doberšek. S plesnimi točkami in zabavno igro so gledalce pripravili do spontanih aplavzov, huronskega smeha, s sprehodi med občinstvom pa poskrbeli za doživetje, ki bo še dolgo ostalo v spominu.

“Vesela sem, da je premiera predstave, ki je nastajala več kot pol leta, tako lepo uspela, da so gledalci resnično navdušeni. Ni lepšega kot slišati konstanten smeh iz dvorane, ki se bo s to predstavo gotovo širil še vso zimo. Mislim, da odlično nadaljujemo z našim poslanstvom, ki se glasi – nasmejati ljudi!” je po premieri povedala direktorica Urška Alič. 
Med občinstvom je bilo na premieri precej znanih Slovenk in Slovencev, ki so petkov večer izkoristili za smeh. Med drugimi so prišli tudi: Helena Blagne, Blaž Švab, Jernej Kuntner, Lucija Ćirović, Neisha, Nataša Pirc Musar, Nina Šušnjara, Klemen Bunderla, Brita Bilač, Ana Maria Mitič, Iča Putrih, Bernarda Jeklin, Uroš Smolej, Marko Vozelj, Milan Gačanovič, Iryna Osypenko, Iztok Čop, Miki Vlahovič, Pia Pustovrh, Alenka Bikar,  Helena Blagne je po predstavi povedala: “Same desetke vsem igralcem, ki so poleg igre pokazali izjemno nadarjenost še koreografsko, to ni kar tako. Seveda pa je zaključek s striptizom naredil še tisto piko na i, da je bila Dekliščina tudi “nora”, kot mora biti. (smeh)” Brez besed ni ostala niti Lucija Ćirović: “Izjemna predstava. Kapo dol celotni ekipi! Sploh si ne morete predstavljati koliko truda in talenta je potrebnega, da te predstava od začetka do konca drži nasmejanega, da se ves čas zabavaš in uživaš … Kot komičarka vem, kako je biti na odru in skrbeti za dobro vzdušje, zato samo pohvale – fantastično delo”Miki Vlahovič pa je dodal:“To je bila res ena noro dobra dekliščina. Fantje, tokrat si lahko dekliščino privoščite tudi vi, nujno si poglejte, kaj se na njih dogaja – v Špas teatru.”

Ob koncu predstave so kot posebni gostje na premieri nastopili fantje iz striptiz skupine Total Knockout in še dodatno razgreli občinstvo, zabava pa se je nato nadaljevala v lokalu Casa Del Papa.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK