Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Erotika po Emeršiču

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef, mož in oče, igralec Bojan Emeršič, ki dobro ve, za kaj v življenju gre - je postregel s svojim receptom za smeh! V Špas teatru je premierno odigral pikantno monokomedijo Erotika po Emeršiču, ki je nasmejala gledalce, med njimi - kot smo na premierah Špast teatra že vajeni - tudi veliko znanih obrazov.

Priljubljeni igralec Bojan Emeršič je v novi komediji Erotika po Emeršiču dokazal, da je mojster igre, komedije in erotike.

Nova predstava Špas teatra, Erotika po Emeršiču, je sočna komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes!

Priljubljeni in vedno zabavni igralec Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami, je gledalcem Špas teatra na premieri monokomedije Erotika po Emeršiču delil vse svoje znanje in z njimi zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. "Odziv publike je bil enkraten in mi je bilo v užitek skoraj uro in pol z njimi govoriti o zadevah, ki jih v odnosu velikokrat zamolčimo, od tega, kdo se oblači za koga in zakaj smo moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu. Razkril sem, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre. Ni lahko držati gledalce toliko časa v napetosti, ampak sem zelo zadovoljen z odzivom in se veselim novih odzivov, ki me čakajo na ponovitvah," je takoj po koncu predstave povedal Bojan, ki je monokomedijo ustvaril s soavtorjem in režiserjem Juretom Karasom, ki je eden najbolj zaposlenih gledaliških avtorjev ta hip.

Bojan Emeršič in Jure Karas v družbi zadovoljne direktorice Špas teatra Urše Alič.

Nad novo predstavo Špas teatra je navdušena tudi producentka in direktorica mengeškega gledališča Urša Alič. "Z Bojanom sva prvič sodelovala pred leti v predstavi Zmago Batina, kjer je bil priljubljeni mesar iz televizijske oddaje in vesela sem, da sva tokrat spet združila moči. Na premieri smo dobili potrditev, da so gledalci dobili servirano odlično komedijo, v kateri igra in kuha eden in edini Bojan Emeršič, ki iskreno in zabavno spregovori o erotiki in moško-ženskih odnosih," je na premieri povedala zadovoljna špasna direktorica Urša Alič.

Bojan si je na premieri "privoščil" tudi Danico Lovenjak in Jožeta Potrebuješa, ki sta se ob tem iskreno nasmejala.

Da erotika ni le seks, ampak je življenje, hrana, zavreta strast v vsakdanjiku, uživanje zvoka ob čin-činu, dlan v dlani in pogled nekoga postrani … ter mnogo, mnogo več, so se prepričali tudi številni znani obrazi. Na premieri so uživali Denis Avdić, Petra Kerčmar, Gregor Baković, Tina Gorenjak, Gašper Rifelj, Jan Bučar, Špela Grošelj, Gorka Berden, Rado Mulej, Nataša Pirc Musar, Jože Potrebuješ in mnogi drugi. Bojan Emeršič se je na premieri obregnil tudi v dekolte Danice Lovenjak, ki je sitacijo sprejela s humorjem: "Z Bojanom se tudi osebno poznava, zelo ga cenim kot osebo in kot igralca. To, da si me je malo "privoščil" med predstavo, me ne moti, ampak sem se temu celo zelo nasmejala. Tudi sama sem avtoironična in razumem komedijo. Vsekakor pa vsem priporočam ogled predstave. Bojanu pa sporočam, da čakam na del dobička od predstave. (smeh) Upam, da bo dovolj za novo obleko z dekoltejem," je v smehu komentirala Danica Lovenjak.

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK