Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Klemen Slakonja in Big band RTV Slovenija

NAJVEČJI SHOWMAN KLEMEN SLAKONJA NA EKSKLUZIVNI TURNEJI Z BIG BANDOM RTV SLOVENIJA!

SAMO ŠE 3 PONOVITVE!

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija po izjemnem uspehu s tremi razprodanimi koncerti v Gallusovi dvorani dokazujeta, da sta vrhunska enačba za nepozaben glasbeni večer! Koncert je prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim darom. Zaradi izjemnega povpraševanja se ta odlična zasedba poslavlja s tremi velikimi koncerti:
–  21.3. v ljubljanski Hali Tivoli, ODPADE*
–  23.3. v mariborski Dvorani Tabor, ODPADE*
–  29.6. v Amfiteatru Portorož z gosti presenečenja, nakup vstopnic TUKAJ

*OBVESTILO Spoštovani kupci!

Koncerta Klemna Slakonje in Big band RTV SLovenija v dvorani Tivoli Ljubljana, napovedan za četrtek, 21.3. in Tabor Maribor, napovedan za soboto, 23.3. sta odpovedana.
Vsi, ki ste kupili vstopnice jih vrnite najkasneje do 10.4. na prodajno mesto kjer ste jih kupili in vam vrnemo denar.
Hvala za razumevanje

 

Glasbena komedija ‘Big-Band’ razsežnosti!
Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator je skupaj z imenitnim orkestrom Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen odziv občinstva in neverjeten uspeh. Kot da si vsa Slovenija želi v živo videti mojstra igralske preobrazbe, humorja in vrhunske glasbene izvedbe!

Klemen je o projektu povedal: »Dirigent Lojze Krajnčan me je povabil k sodelovanju in vabilo sem veseljem sprejel! Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi … Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci.«

Na koncertu občinstvo lahko prisluhne nekaterim največjim Klemnovim hitom. Z njimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Izvedba porogljivih uspešnic v živo je odlična, v njih pa Klemen imitira svetovno znane osebnosti, kot so: Slavoj Žižek, Angela Merkel, Donald Trump, Vladimir Putin in druge.

Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimi domislicami v danem trenutku. Zato je vsak nastop ekskluziven, nekaj posebnega!
Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost, da v živo doživite nekaj drugačnega, nekaj zelo (p)osebnega.

Ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!

Vstopnice so v prodaji na PETROLU, EVENTIM PRODAJIH MESTIH IN WWW.SPASTEATER.COM

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK