Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

KRALJICE ZA DAN ŽENA!

NAGRAJENKE - KRALJICE OB DNEVU ŽENA

Drage dame, najlepša hvala za tako izjemno velik odziv za sodelovanje, skupaj vas je bilo preko 4000! Čas je, da razglasimo 5 KRALJIC, ki boste z vašimi tremi prijateljicami skupaj postale KRALJICE OB DNEVU ŽENA!

Po 4 VIP DE LUXE VSTOPNICE prejmejo:

► Maša Horvat / petek 6.3., muzikal Ljubezenske prevare ob 20.00 v KD Mengeš
► Urška Bračko / sobota 7.3., komedija Seks nasveti od A do Ž ob 20.00 v KD Mengeš
► Marija Keršič Kralj / nedelja 8.3., monokomedija Erotika po Emeršiču ob 20.00 v KD Mengeš
► Petra Vrščaj / nedelja 8.3., komedija Kriza srednjih let ob 17.00 v KD Mengeš
► Ema Kastrun / ponedeljek 9.3., komedija Avdicija ob 20.00


PRIJATELJICE, POSTANITE KRALJICE OB DNEVU ŽENA!

Sodelujte in imejte kraljevski ženski večer!

Tradicionalna akcija Špas teatra

Ob prazniku žena se smejte v vaši najboljši družbi in osvojite VIP DELUXE VSTOPNICE! Podelili bomo 5 nagradnih paketov po 4 VIP vstopnice:

► penina pred predstavo za vse 4

► štirje sedeži v prvih vrstah

► ogled predstave

► srečanje in fotografiranje z zvezdami večera

► 4 Špasne kartice, vsaka v vrednosti 25€

KAKO SODELUJETE?
► obiščite in všečkajte Špas teater facebook stran: @Spasteater  in/ali instagram stran: @Spas_teater
► v času od 27.2. do vključno 5.3.2020 bo na tej fb strani potekala akcija 'Postani kraljica ob dnevu žena.'  
► v komentar aktualne objave vpišete/označite/tag-ate  tri (3) prijateljice, ali pa sestro, mamo, sodelavko, sosedo, kolegico, teto, sošolko,… za katere želite, da skupaj POSTANETE KRALJICE DNEVA ŽENA.


… in že ste v igri za prestižne VIP DELUXE VSTOPNICE!

Podelili bomo 5x 4 vstopnice za termine predstav v Kulturnem domu Mengeš:

  • 6.3. ob 20.00 LJUBEZENSKE PREVARE
  • 7.3. ob 20.00 SEKS NASVESTI OD A DO Ž
  • 8.3. ob 17.00 KRIZA SREDNJIH LET
  • 8.3. ob 17.00 EROTIKA
  • 9.3. ob 20.00 AVDICIJA


Izbor predstave se vsakič določi z žrebom. Izžrebane vstopnice ni mogoče menjati za druge vstopnice.


Če si želite ogledati predstave Špas teatra, lahko kupite vstopnice čim hitreje, tukaj…
Če želite sodelovati v akciji KRALJICE OB DNEVU ŽENA, na fb sodelujte tukaj, na Instagramu sodelujete tukaj


Dan žena naj bo tudi dan prijateljstva!


 

Špas teater bo zbiral prijave za facebook (fb)/Instagram (IG) akcijo 'KRALJICE OB DNEVU ŽENA' od četrtka 27.2. pa do vključno četrtka 5.3.2020 v fb/IG akcijah, tj. vabilih k sodelovanju pod sloganom 'KRALJICE OB DNEVU ŽENA'. 
V akciji za VIP DELUX vstopnice Kraljice ob dnevu žena sodeluje: vsaka oseba, ki se na akcijo odzove s komentarjem, ki je všečkal/a facebook in/ali Instagram stran Špas teatra in v komentar vpisal/a imena treh (3) prijateljic. Če oseba, ki komentira želi povabiti prijateljice v žreb in se sama ne udeležiti predstave, jih označi štiri (4). V kolikor katera od prijateljic nima facebook strani, všeček zanjo ni obvezen, v komentar pa se navede njeno ime takole: #imepriimek. Vsi, ki 
sodelujejo v akciji so v žrebanju  za katerokoli od predstav.
                           *** VIP DE LUXE VSTOPNICE ŠPAS TEATRA SO EKSKLUZIVNE***


*** VIP DE LUXE vstopnice Špas teatra so ekskluzivne, neprenosljive in nazamenljive za gotovino ali druge vstopnice. Špas teater jih podari izžrebanim prijateljicam (1, ki komentira + 3 prijateljice, označene v komentarju). Za posebne ugodnosti, ki jih poleg ogleda predstave vključujejo VIP DELUXE vstopnice, posreduje Špas teater prejemnikom vstopnic informacije o času in lokaciji izvedbe v posebnem obvestilu. Osebe, ki komentirajo, bodo v žrebu med prijavljenimi/sodelujočimi v posameznih objavah na facebook strani Špas teatra. Prijave se zbirajo od četrtka 27.2.2020 do četrtka 5.3.2020 do 17.00 ure, skladno z navodili, objavljenimi na fb/Instagram oz. spletni strani Špas teatra. Žrebanje bo v četrtek, 5.3.2020 ob 17.30 uri, Špas teater pa bo na svoji facebook strani @Spasteater in Instagram strani @Spas-teater takoj, ko bo mogoče, predvidoma ob 17.30, tudi javno objavil izžrebane prejemnike vip vstopnic in jih obvestil v zasebnem sporočilu. Izžrebane osebe VIP DELUXE vstopnic se morajo s podatki (ime, priimek, naslov, kontaktni telefon in e-mail, davčna številka) oglasiti Špas teatru najkasneje do 6.3.2020 najkasneje do 14:00 ure (po fb ali Instagram zasebnem sporočilu ali na e-naslov marketing@spasteater.si). Število prostih mest v dvorani je omejeno. V kolikor fb/Instagram nastavitve ne dopuščajo obveščanja, označevanja ipd. posameznikov na Špas teater fb/IG strani, Špas teater ne odgovarja, če nagrade prejemniku po tem roku ne bo več možno izročiti. Sodelujoči so dolžni sami preveriti rezultate žrebanja 5.3.2020 na facebook/Instagram strani Špas teatra.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK