Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Najpogostejša vprašanja naših kupcev

Spoštovani, vse informacije za nakup vstopnic so navedene na spletni strani, za vas pa izpostavljamo nekaj najpogostejših vprašanj: Vljudno vas prosimo, da si informacije preberete na spletu, telefonska številka 041 33 33 39 je namenjena rezervacijam.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA NAŠIH KUPCEV:

  • ZANIMAM SE ZA NAKUP VSTOPNIC, PA NE VEM, KJE IN KDAJ SI LAHKO OGLEDAM PREDSTAVE?

Vse predstave, tako v Kulturnem domu Mengeš kot v drugih krajih po Sloveniji so zapisane v SPORED (tukaj)Tam dobite vse informacije: kdaj, kje, katera predstava. Kontakti za nakup vstopnic. Pri datumu je tudi zelen, rumen ali rdeč kvadratek, kjer vam piše, ali so vstopnice še na voljo. Ko kliknete ta kvadratek (razen razprodano), vidite, koliko vstopnic  je na voljo.

  • KJE LAHKO KUPIM VSTOPNICE ZA PREDSTAVE?

Priporočamo spletni nakup. Vstopnice kupite v nekaj minutah tukaj.

Vse vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventim in PETROL servisih.

V kolikor rezervirate vstopnice po telefonu, jih prevzamete v dveh dneh na blagajni, pred prihodom preverite delovni čas blagajne v februarju tukaj.

  • IMAM DARILNO VSTOPNICO OZ. ŠPASNO KARTICO, KAKO JU VNOVČIM.

Darilno vstopnico vnovčite kar v spletnem nakupu. Se registirirate, izberete predstavo, vrsto in sedež, ter pri plačilnem sredstvu vpišete večmestno številko, ki je na darilni vstopnici. Nakup je opravljen, s potrdilom imate vstop v dvorano. Spletni nakup tukaj.

V kolikor želite rezervirati vstopnice po telefonu, ob rezervaciji poveste št kartice, darilni vstopnici slikate in sliko pošljete na mail vstopnice@spasteater.com. Po tem postopku je naročilo zaključeno, darilne vstopnice niso več v veljavi.

  • Špasno kartico morate prvo registrirati. Vse informacije tukaj.

Šele po aktivaciji/registraciji lahko kupujete vstopnice – vse informacije so zapisane v zgornjem linku.

  • KAKO POTEKA SPLETNI NAKUP?

Preko spletnega nakupa pridete najhitreje do želenih vstopnic. 90% naših obiskovalcev kupuje vstopnice preko spletne prodaje. Je 100% varna in zanesljiva.

Rezervacij po mailu ne sprejemamo, na telefonsko številko 041 33 33 39 se javljamo od 9.00 do 16.00, ter uro pred predstavo (februarski urnik je na voljo tukaj)

Hvala vam za razumevanje.

Dobrodošli v našem gledališču že 20 let!

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK