Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Nasvidenje odlična sezona

NAJBOLJŠE občinstvo Špas teatra, čas je za ležanje na plaži!
Ali pa med drevesi. Za chill-out na samem ali v dvoje, družinsko, skupinsko … Kakorkoli, čas je za poletne radosti!

Naj vam ob tem rečemo – NAJLEPŠA HVALA za vse vaše obiske, nasmehe, aplavze, pozdrave in všečke, ki ste nam jih podarili. Bilo jih je res, res veliko. V tej sezoni smo izdali 2.222.222 vstopnico! S tem dosežkom in z več kot 200.000 obiski naših predstav letošnjo sezono, tudi mi, tako kot poletje, razpenjamo krila in odhajamo na kratke počitnice.

Pretekla sezona je bila z eno besedo - svetovna! V znamenju vala najboljših Broadwayskih komedij, svetovnih uspešnic in muzikalov. Bogata, pestra in predvsem – noro zabavna! Strnemo jo lahko v nekaj vrhuncev, ki jih lahko vidite tudi v facebook galeriji slik.

Ustvarili smo 3 nove predstave in vas tudi razveselili s 3 premierami in številnimi dogodki:

  • Po uspešni novinarski konferenci v ZOO Ljubljana, smo gledališko sezono začeli z avanturističnim družinskim muzikalom MADAGASCAR, napisanem po svetovni uspešnici. V slovenski izvedbi ste lahko videli znane 'zverinice', ki so vam pele v živo: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Srdjan Milovanović, Nejc Lisjak in druge… Navdušeni vsi, od 3-99 let! Naše živalce je uspela nekoliko ukrotiti le koreografinja Mojca Hrovat z odličnimi plesnimi točkami.
  • V začetku novembra je na oder stopila karizmatična četverica izjemnih dam, ki je na premiernem večeru v trenutku osvojila občinstvo! Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé, ki se jim je v nadaljevanju kot alternacija pridružila tudi pevka Damjana Golavšek, so v glasbeni komediji MENOPAVZA podrle vse rekorde! V slabih štirih mesecih so nastopile več kot 100-krat! Z odličnim prevodom besedila Dese Muck in zabavno ter iskreno izvedbo je komedija osvojila vse gledalke in gledalce, do zadnjega! Ne le to, odgrnili smo zaveso tabujev o menopavzi, o kateri se zdaj sproščeno govori povsod!
  • Naša direktorica Urška Alič je ob premieri Menopavze bučno in v njenem najljubšem ambientu – Špas teatru - v krogu številnih gledaliških prijateljev praznovala 50. let!
  • Menopavza ni edini tabu, ki smo se ga dotaknili. Spomladi smo na oder postavili novo predstavo SEKS NASVETI od A do Ž. Žgečkljive posteljne radosti, novo znanje in veliiiko smeha nam je pričarala zabavna zvezdniška trojica: Marko Miladinović, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec. Če komedije niste uspeli videti v tej sezoni – jo morate v naslednji. Nasvetov za boljši seks pač nikoli ni preveč!
  • Letos smo kar 3-krat gostili producente iz Amerike! V januarju Seth Greenleafa (Menopavza), ki ga pozna ves Broadway in zvezde kot so Al Pacino, Dolly Parton in drugi … nad našo Menopavzo, Špas teatrom in Slovenijo je bil super navdušen! V aprilu nas je obiskal tudi avtor uspešnice Sex Tips (for Streight women from a Gay man) Matt Murphy z ženo Julie Murphy. Tudi onadva sta odšla od nas s superlativi.
  • Na družbenih omrežjih facebook, Instagram in Twitter nas sledite špasna družina 32.000 prijateljev – na njih smo v letošnji sezoni skupaj z vami 'poiskali' igralca in igralko za Seks nasvete, vi ste aktivno sodelovali v komediji, poiskali smo Kraljice za dan žena, se smejali ob Menopavzi, praznovali Dan smeha, Črni petek, Dan žena in mučenikov, delilil Božične vstopnice in še in še…
  • Skupaj z Rankom Babićem smo 100 žensk peljali na MOŠKO COPATO! Na grad Jablje pri Mengšu smo dame najprej pocrkljali s šampanjcem, nato so si ogledale komedijo ter se ob zaključku še slikale z Rankom. Druženje ob lepo in bogato pogrnjenih mizah je bilo nepozabno!
  • V maju smo bili kar 2-krat nominirani za medijsko nagrado ŽAROMETI; z glasbeno komedijo MENOPAVZA in muzikalom MADAGASCAR.
  • V Špas teatru smo gostili tudi nekaj najbolj odmevnih predstav letošnje gledališke sezone: svetovno uspešnico Predstava, ki gre narobe, Vesna,  Predstava za vse priložnosti z Ladom Bizovičarjem, balkansko hit zasedbo Altteater in njihovo megauspešnico Dame biraju in mnoge druge…

Nadvse smo veseli uspešne, pravkar končane sezone – na našem odru smo živeli gledališče, gostili NAJBOLJŠE KOMEDIJE V SLOVENIJI in poskrbeli za veliko srečnih uric. Ni lepšega poslanstva!  
Izjemno pa se veselimo tudi nove sezone 'SHOW GRE DALJE' … za smeh in ljubezen. V njej se nam bo spet na veliko smejalo! VABLJENI k nakupu naših odličnih abonmajskih paketov in najbolj priljubljenega PAKETA ZA SMEH! Preberite več tukaj

V času poletnih počitnic bo blagajna Špas teatra zaprta, vstopnice za jesenske predstave pa so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventim.si in na naši spletni strani tukaj


Želimo vam prijetne, zabavna in nasmejane poletne dni!


Vaš Špas teater

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK