Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Nasvidenje odlična sezona

NAJBOLJŠE občinstvo Špas teatra, čas je za ležanje na plaži!
Ali pa med drevesi. Za chill-out na samem ali v dvoje, družinsko, skupinsko … Kakorkoli, čas je za poletne radosti!

Naj vam ob tem rečemo – NAJLEPŠA HVALA za vse vaše obiske, nasmehe, aplavze, pozdrave in všečke, ki ste nam jih podarili. Bilo jih je res, res veliko. V tej sezoni smo izdali 2.222.222 vstopnico! S tem dosežkom in z več kot 200.000 obiski naših predstav letošnjo sezono, tudi mi, tako kot poletje, razpenjamo krila in odhajamo na kratke počitnice.

Pretekla sezona je bila z eno besedo - svetovna! V znamenju vala najboljših Broadwayskih komedij, svetovnih uspešnic in muzikalov. Bogata, pestra in predvsem – noro zabavna! Strnemo jo lahko v nekaj vrhuncev, ki jih lahko vidite tudi v facebook galeriji slik.

Ustvarili smo 3 nove predstave in vas tudi razveselili s 3 premierami in številnimi dogodki:

  • Po uspešni novinarski konferenci v ZOO Ljubljana, smo gledališko sezono začeli z avanturističnim družinskim muzikalom MADAGASCAR, napisanem po svetovni uspešnici. V slovenski izvedbi ste lahko videli znane 'zverinice', ki so vam pele v živo: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Srdjan Milovanović, Nejc Lisjak in druge… Navdušeni vsi, od 3-99 let! Naše živalce je uspela nekoliko ukrotiti le koreografinja Mojca Hrovat z odličnimi plesnimi točkami.
  • V začetku novembra je na oder stopila karizmatična četverica izjemnih dam, ki je na premiernem večeru v trenutku osvojila občinstvo! Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé, ki se jim je v nadaljevanju kot alternacija pridružila tudi pevka Damjana Golavšek, so v glasbeni komediji MENOPAVZA podrle vse rekorde! V slabih štirih mesecih so nastopile več kot 100-krat! Z odličnim prevodom besedila Dese Muck in zabavno ter iskreno izvedbo je komedija osvojila vse gledalke in gledalce, do zadnjega! Ne le to, odgrnili smo zaveso tabujev o menopavzi, o kateri se zdaj sproščeno govori povsod!
  • Naša direktorica Urška Alič je ob premieri Menopavze bučno in v njenem najljubšem ambientu – Špas teatru - v krogu številnih gledaliških prijateljev praznovala 50. let!
  • Menopavza ni edini tabu, ki smo se ga dotaknili. Spomladi smo na oder postavili novo predstavo SEKS NASVETI od A do Ž. Žgečkljive posteljne radosti, novo znanje in veliiiko smeha nam je pričarala zabavna zvezdniška trojica: Marko Miladinović, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec. Če komedije niste uspeli videti v tej sezoni – jo morate v naslednji. Nasvetov za boljši seks pač nikoli ni preveč!
  • Letos smo kar 3-krat gostili producente iz Amerike! V januarju Seth Greenleafa (Menopavza), ki ga pozna ves Broadway in zvezde kot so Al Pacino, Dolly Parton in drugi … nad našo Menopavzo, Špas teatrom in Slovenijo je bil super navdušen! V aprilu nas je obiskal tudi avtor uspešnice Sex Tips (for Streight women from a Gay man) Matt Murphy z ženo Julie Murphy. Tudi onadva sta odšla od nas s superlativi.
  • Na družbenih omrežjih facebook, Instagram in Twitter nas sledite špasna družina 32.000 prijateljev – na njih smo v letošnji sezoni skupaj z vami 'poiskali' igralca in igralko za Seks nasvete, vi ste aktivno sodelovali v komediji, poiskali smo Kraljice za dan žena, se smejali ob Menopavzi, praznovali Dan smeha, Črni petek, Dan žena in mučenikov, delilil Božične vstopnice in še in še…
  • Skupaj z Rankom Babićem smo 100 žensk peljali na MOŠKO COPATO! Na grad Jablje pri Mengšu smo dame najprej pocrkljali s šampanjcem, nato so si ogledale komedijo ter se ob zaključku še slikale z Rankom. Druženje ob lepo in bogato pogrnjenih mizah je bilo nepozabno!
  • V maju smo bili kar 2-krat nominirani za medijsko nagrado ŽAROMETI; z glasbeno komedijo MENOPAVZA in muzikalom MADAGASCAR.
  • V Špas teatru smo gostili tudi nekaj najbolj odmevnih predstav letošnje gledališke sezone: svetovno uspešnico Predstava, ki gre narobe, Vesna,  Predstava za vse priložnosti z Ladom Bizovičarjem, balkansko hit zasedbo Altteater in njihovo megauspešnico Dame biraju in mnoge druge…

Nadvse smo veseli uspešne, pravkar končane sezone – na našem odru smo živeli gledališče, gostili NAJBOLJŠE KOMEDIJE V SLOVENIJI in poskrbeli za veliko srečnih uric. Ni lepšega poslanstva!  
Izjemno pa se veselimo tudi nove sezone 'SHOW GRE DALJE' … za smeh in ljubezen. V njej se nam bo spet na veliko smejalo! VABLJENI k nakupu naših odličnih abonmajskih paketov in najbolj priljubljenega PAKETA ZA SMEH! Preberite več tukaj

V času poletnih počitnic bo blagajna Špas teatra zaprta, vstopnice za jesenske predstave pa so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventim.si in na naši spletni strani tukaj


Želimo vam prijetne, zabavna in nasmejane poletne dni!


Vaš Špas teater