Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Popolno darilo – smeha obilo!

Vstopnice za ogled najbolj popularnih komedij so POPOLNO DARILO!

Popolno darilo ima posebno moč – takoj prižge iskrice v očeh tistih, ki so ga prejeli. S komedijo Špas teatra, ki jo vaš obdarovanec lahko izbere sam, boste podarili ’tisto nekaj več’: pravo stvar, veselje, dobro voljo, sproščenost, radost in smeh. Ni lepšega in vrednejšega darila od tega!

Vstopnice lahko posamezniki ali podjetja za svoje obdarovance kupite kot:

KAJ JE LAHKO BOLŠEGA, OD SMEHA IN ZABAVE?

Na oder Špas teatra v KD Mengeš in na naše gostujoče odre po Sloveniji smo letos umestili sàme svetovne komedije, Broadwayske mega uspešnice, ki podirajo rekorde in beležijo največjo gledanost na najbolj opevanih odrih na svetu!

POPOLNO DARILO IN SMEHA OBILO!

MENOPAVZA: podira rekorde gledanosti – 4 fantastične: Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé.

MADAGASCAR: hit letošnje sezone, družinski muzikal za vse generacije, Dreamworksova uspešnica na odru!

DEKLIŠČINA: sexy komedija z vročim zapletom in ognjemetom, ki bi jo morala videti vsaka ženska. Moški pa tudi, za nova spoznanja!

PISMO ROSNO! VSEGA JE KRIV POŠTAR…: samo Boris Kobal zna videti svet s tako smešne plati! Dokazal vam bo, da je poštar kot tajni agent in eden najbolj vrednih poklicev na svetu

MOŠKA COPATA: priljubljena stand-up komedija Ranka Babića – moški so navdušeni, ženske se samo smejejo!

Samo 3 ponovitve:

❤ NJOFRA (januar19) – odlična komika Gojmir Lešnjak – Gojc in Vlado Novak za vse jugo nostalgike in tiste, ki to niti slučajno ne želijo biti

KLEMEN SLAKONJA & BIG BAND RTV SLO – Koncert začinjen s Klemnovim humorjem in teatrskim pristopom do koncerta in kot tak je glasbeno doživetje vedno znova neponovljivo, edinstveno in nepozabno.

Nakup darilnega programa Špas teatra je enostaven in hiter:

 Sletni nakup, Tu lahko kupite vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija)
 na blagajni Špas teatra v Mengšu (samo tu lahko uveljavljate vse ugodnosti), Tu lahko kupite Špasno kartico z poljubnim zneskom, darilne vstopnice (splošna, Menopavza in Madagascar) in vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija). Delovni čas blagajne tukaj
 na prodajnih mestih Eventim (vstopnice za redne predstave in darilni bon)

Druga prodajna mesta:

 Darilno vstopnico (splošna)  v vrednosti 22 € lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v Državnih založbah (DZS) in Kompas poslovalnicah, lokacije tukaj.                         Darilno vstopnico za Menopavzo in Madagascar v vrednosti 25 € lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v izbranih DZS (lokacije tukaj) in na blagajni v Mengšu.
 Špasno kartico lahko kupite na blagajni v Mengšu, kjer naložite poljubni znesek, od 6.12. do 24.12.vam ob nakupu ali polnitvi Špasne kartice dodamo + 25% vrednosti nakupa!Kartico v vrednosti 25 € lahko kupite na: prodajnih mestih  ali enostavneje naročite kartico iz domačega fotelja preko emaila: kartica@spasteater.com   – v primeru naročila kartice preko maila, boste le to prejeli s priporočeno poštno pošiljko 4 delovne dni po nakazilu zneska.

POSEBNA PONUDBA –  DO 24.12. VAM DODAMO 25% VREDNOSTI  (od 6.12. do 24.12.), bonus velja ob naročilu ali polnitvi kartic preko e-maila in za nakup Špasne kartice na blagajni. 

Prosimo, da ob nakupu preverite pogoje vnovčitve in poslovanja.

Veseli december naj bo poln smeha – in zato popoln!

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK