Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Popolno darilo - smeha obilo

Ko najdeš »nekaj več« za svoje najdražje…

Vstopnice za ogled najbolj popularnih komedij so POPOLNO DARILO!

Popolno darilo ima posebno moč – takoj prižge iskrice v očeh tistih, ki so ga prejeli. S komedijo Špas teatra, ki jo vaš obdarovanec lahko izbere sam, boste podarili ’tisto nekaj več’: pravo stvar!, veselje, dobro voljo, sproščenost, radost in smeh. Ni lepšega in vrednejšega darila od tega!
Vstopnice lahko posamezniki ali podjetja za svoje obdarovance kupite kot:

•    Darilna vstopnica – tukaj, (vrednostni bon), s katerim obdarovanec sam izbere predstavo oz. termin
•    Špasna kartica – tukaj, ki ponuja dodatni 10% popust ob nakupu vstopnic
•    Vstopnico za izbrane predstave v januarju in februarju tukaj

Nakup darilnega programa Špas teatra je enostaven in hiter:
v spletni trgovini
Tu lahko kupite vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija)
na blagajni Špas teatra v Mengšu (samo tu lahko uveljavljate vse ugodnosti), delovni čas tukaj
Tu lahko kupite Špasno kartico z poljubnim zneskom, darilne vstopnice (splošna, Avdicija) in vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija)
na prodajnih mestih Eventim
Tu lahko kupite vstopnice za redne predstave (izbrana predstava, datum, lokacija) in darilni bon

Druga prodajna mesta
Darilno vstopnico (splošna)  v vrednosti 22 € lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v Državnih založbah (DZS) in Kompas poslovalnicah, lokacije tukaj.
Darilno vstopnico za Avdicija v vrednosti 25 € (vnovčite jo lahko tudi za druge predstave) lahko poleg zgoraj navedenih prodajnih mest kupite tudi v izbranih DZS v Mercator centrih Domžale, Šiška in Kranj, ter DZS Hala VIII - BTC  in na blagajni v Mengšu.
Špasno kartico  lahko kupite na blagajni v Mengšu, kjer naložite poljubni znesek,  na prodajnih mestih  v vrednosti 25 € - Selekt box prodajna mesta - tukaj  ali enostavneje naročite kartico iz domačega fotelja - tukaj.

POSEBNA PONUDBA –  DO 24.12. VAM DODAMO 25% VREDNOSTI  (od 10.12. do 24.12.), bonus velja ob naročilu ali polnitvi kartic preko obrazca-tukaj in za nakup Špasne kartice na blagajni.

Prosimo, da ob nakupu preverite pogoje vnovčitve in poslovanja.

 

KAJ JE LAHKO BOLJŠEGA, OD SMEHA IN ZABAVE?

Na oder Špas teatra v KD Mengeš in na naše gostujoče odre po Sloveniji smo letos umestili sàme svetovne komedije, Broadwayske mega uspešnice, ki podirajo rekorde in beležijo največjo gledanost na najbolj opevanih odrih na svetu!  

Naše predstave so:
Dobre ! Zabavne! Popularne!


⇒ AVDICIJA - Na igralsko Akademijo sprejmejo samo največje talente.  Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, iskreni, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! Režija in soavtorstvo: Jurij Zrnec

⇒ KRIZA - Občinstvo si je želelo še in zdaj se vrača: Ranko Babić v drugem delu Moške copate! V novi komediji bo  zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta vpliva na odnose z boljšo polovico.

⇒ LJUBEZNESKE PREVARE - Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra; zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe ter znanih napevov.

⇒ EROTIKA - Monokomedija z manjšim igralcem in pečico. Ljubezen gre skozi želodec in Bojan Emeršič zelo rad kuha. Spoznajte ga v dinamični in začinjeni komediji, v kateri vam bo predstavil svoj drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose.

⇒ SEX NASVETI - Žgečkljiva komedija v kateri boste zardevali, se od srca nasmejali in definitivno izboljšali svoj zakon! Ali pa dobili novega ljubimca. Marko Miladinović, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec se vračajo – omejeno število ponovitev. Ne zamudite lanske uspešnice!

⇒ PREDSTAVA, KI GRE NAROBE Komedija  zmešnjav za vso družino! Svetovni hit! V dveh urah neprestanega smeha občinstvo spremlja zasedbo, ki trmasto poskuša, ne glede na vse težave, čim bolj točno in resno izpeljati predstavo. Ali jim bo uspelo? (Produkcija TMK)

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK