Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Rok’n Band z gosti

VIVA LAS…. ŠPAS!

ROK’N’BAND Z GOSTI – GALA VALENTINOV ŠOV KONCERT
Spektakularno! Šov za ljubezen! Las Vegas, zlata leta rokenrola in legendarne uspešnice.  Nasmejani in zaljubljeni boste od prve do zadnje note in … stavimo, da bo težko mirno sedeti.

100% srečni! Viva las Špas!
GALA rokenrol koncert v Špas teatru, kot ga še ni bilo! … soji žarometov, dimna svetloba, hit za hitom in glasba, ob kateri cveti ljubezen!

Kot bi se sredi 60-ih znašli v koncertni dvorani hotela v Las Vegasu in poslušali Elvisa Presleya, Tom Jonesa, Paula Anko in druge glasbene legende v živo! Rok’n’band vam bodo pričarali Valentinovo, ki bo res nekaj posebnega!

Nasmeh bo z vami od prve do zadnje note in … zelo težko boste mirno sedeli!
Superhiti skupine: Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Rad jo imam, ljubim jo, Verjemi, Nika …  in druge brezčasne svetovne uspešnice v izvedbi Rok’n’banda bodo še boljše od tistih, ki jih poznate! Udarne, romantične, spontane in intimne! Z roko v roki vas bodo osvajali glamur, podoba ameriških sanj, iskrenost rokenrola in najboljši ‘sweetheart’ band v Sloveniji!

Glasbeni spektakel, ki ga za praznovanje Valentinovega iskali in s katerega se boste domov vrnili – še bolj zaljubljeni! 💖

 

O koncertu:

Gre za razigran in čustven program, pomešan z ljubezensko tematiko skupine Rok’n’band, ‘garažno’ razigranostjo njihovih rokenrol začetkov in zrelim programom iz opusa Elvisa Presleya, Tom Jonesa, Paula Anke, kot jih lahko interpretira le Rok Ferengja. Po dveh razprodanih koncertih na Ljubljanskem gradu, boste na koncertu Rok’n’band zdaj uživali v intimi najbolj popularnega gledališča v Sloveniji.

Zaljubljeni čokoladno-jagodni koncert bo skupina Rokn’n’band izvedla z razširjeno zasedbo godalnega kvarteta, tria spremljevalnih vokalov in glasbenega maestra na saksofonu, Primoža Flajšmana, ki bodo poskrbeli za poln zvok in ambient, kot ga poznajo le na koncertih v Las Vegasu!

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK