Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Špas teater z Malo teraso premierno poletel v NEBO

Najbolj popularno slovensko gledališče Špas teater je po zelo delovnem Špasnem poletju le dočakalo večer, ko je postreglo z medijsko premiero koncertne komedije Mala terasa, ki so jo Gorka Berden, Jaša Jamnik, Eva Boto in band odigrali na najbolj trendovski ljubljanski lokaciji ta hip.

Zvezde koncertne komedije Gorka Berden, Jaša Jamnik in Eva Boto z direktorico Špas teatra Urško Alič.
Foto: Špas teater

V koncertni komediji Mala terasa so zaživeli humorni skeči pisatelja Kamenka Kesarja, ki se je tokrat lotil zakonskih in žgečkljivih zapletov, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. V čevlje zaljubljenih zakoncev sta skočila priljubljena igralka Gorka Berden ter igralec in režiser Jaša Jamnik, ki gledalce  popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Da sta sprostitev in vzdušje res popolna, pa so z glasbenimi vložki in koncertom poskrbeli večkrat nagrajena pevka Eva Boto in Tomi Purič band.

Ustvarjalec predstave Kamenko Kesar.
Foto: Špas teater

Premiera koncertne komedije Mala terasa se je zgodila v ljubljanski restavraciji NEBO, najbolj trendovski lokaciji ta hip, kjer bo Špas teater serviral z ekskluzivnimi gledališkimi dogodki, na katere smo (pre)dolgo čakali. V znak uspešnega sodelovanja sta zlati trak na odru prerezala zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič in idejni vodja NEBO show restaurant Aleš Prestor. "Po uspešnem Špasnem poletju, ko smo z našimi predstavami nasmejali gledalce po vsej Sloveniji, sem zdaj izredno vesela, da lahko Špas poleti tudi v Nebo, ki je pravi show restaurant navdahnjen z vzdušjem zabav v evropskih metropolah, kjer je treba zadovoljiti vse čute hkrati ter gostom ponuditi ekskluzivno doživetje v intimnem ambientu na krožniku, v kozarcu in na odru," je dejala Aličeva, zadovoljstva pa ni skrival tudi  Aleš Prestor, ki je uspešno sodelovanje s Špas teatrom komentiral: "Vedno smo veseli dobrih in zanimivih sodelovanj in verjamem, da bo Špas teater s svojimi predstavami redno na vrhu Neba in skrbel za ekskluzivne gledališke večere."

Uspešno sodelovanje sta proslavila direktorica Špas Teatra Urška Alič in idejni vodja NEBO show restaurant Aleš Prestor.
Foto: Špas teater

Na ekskluzivni večer Špas teatra v restavraciji Nebo so svojo radovednost prišli potešiti tudi nekateri znani obrazi - Uroš Smolej, Špela Grošelj, Marko Miladinović, Jan Bučar, Dejan Nikolić, Luka Markus Štajer, Matea Benedetti, Rado Mulej, Sašo Mali, Pia Pustovrh, Ranko Babić in drugi, ki so uživali v predstavi, koncertu in odlični zabavi na vrhu Ljubljane.

Več fotografij iz predstave in zabave si lahko ogledate na povezavi tukaj

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK