Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Večno samska Tina Gorenjak v Špas teatru

Po skoraj sedmih mesecih je najbolj popularno gledališče Špas teater spet odprlo svoja vrata, saj je njihovo poslanstvo še naprej širiti smeh, ki poteka varno in z veliko dobre volje. Vse predstave imajo odobritev NIJZ. Za smeh bo kmalu premierno poskrbela tudi seksi igralka in ljubljenka občinstva, slovenska "muca maca", Tina Gorenjak, ki na oder mengeškega gledališča prihaja z novo komedijo Večno samska.

Čeprav Tina v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha, seveda!
Foto: Dejan Nikolič

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21. stoletja. Nekaj, pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj, pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. V Špas teatru pa bodo dokazali, da je samski stan lahko ena velika komedija. To in še več bo v novi komediji Večno samska dokazala ena najbolj priljubljenih igralk, Tina Gorenjak, ki ni edina, ki je solo.

Spet. Še vedno.

Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse - spletne zmenke, hitre zmenke, slepe zmenke in zmenke, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi. "Predstava nikakor ni namenjena samo ženskam ali samskim. Menim, da se bo v njej prepoznal vsak. Vsak od nas je kdaj bil samski. Žal se tudi veliko ljudi v zvezi počuti osamljene. In upam si trditi, da bodo v predstavi uživali tudi tisti v srečnih zvezah, saj bodo dobili »spodbudno dozo« pozitivnega in zabavnega pogleda na njihovo razmerje. Govorila bom neposredno in odkrito o svojih izkušnjah in vseh možnih »oslarijah«, ki sem jih počela v iskanju pravega partnerja. Želim si, da predstava podari veselje osamljenim srcem in morda tudi kakšno idejo o tem, kako in kam v iskanju "boljše polovice"," je povedala Tina, ki je tekst za predstavo napisala skupaj s Tanjo Kocman, pod režijo komedije pa se je podpisala odlična Tijana Zinajić. In ker je znano, da je prav ples v dvoje najlepša slika odnosa med partnerjema, bo na odru zasijal tudi zmagovalec šova Zvezde plešejo, plesni prvak in koreograf Arnej Ivkovič.

Več o predstavih in terminih -

Direktorica Špas teatra Urška Alič je vesela ponovnega sodelovanja s seksi "muco maco" Tino Gorenjak.
Foto: Dejan Nikolič

Direktorica Špas teatra Urška Alič je vesela, da ponovno sodeluje s Tino Gorenjak. "Tina je v Špas teatru že stara znanka, saj je z nami že od začetka. Zdaj bo zavzela oder s komedijo Večno samska, v kateri se bodo zagotovo našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani, ... Nenazadnje je to tema, s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Komedijo Večno samska ustvarja preverjena ekipa, ki ji zaupam in verjamem, da bo to nova špasna uspešnica za gledalce po vsej Sloveniji," je povedala zadovoljna Urška Alič.

V novi komediji Večno samska bosta zablestela Tina Gorenjak in plesni prvak Arnej Ivkovič.
Foto: Dejan Nikolič

Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani, vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let. 2. novembra se tako podaja na premierno turnejo po Sloveniji, ki se bo zaključila z medijsko premiero v petek, 13. novembra, v mengeškem Špas teatru.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK