Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Zabavna premiera muzikala Madagascar

Pustolovščina polna smeha in dobre glasbe 

Pripravite kovčke in pozabite na težave ter se skupaj s simpatičnimi junaki novega pustolovskega muzikala Madagascar odpravite v prostrano afriško divjino. Zaplešite skupaj s pisano živalsko druščino v novi dogodivščini, komediji za vse generacije, ki vam bo v hladnih jesenskih dneh pričarala nasmeh na obraz.

Zabavni živalski svet nas je zadnjo septembrsko soboto popeljal v afriško divjino. Veseli in nasmejani obrazi obiskovalcev po premierni uprizoritvi v mengeškem Špas teatru so bili lep dokaz, da je predstava navdušila vse generacije gledalcev, ki so se prepustili dogajanju na odru, se dodobra nasmejali simpatičnim likom nove glasbene uspešnice in jih med predstavo večkrat nagradili z vriskajočim aplavzom, ob koncu pa s stoječimi ovacijami. Dobro vzdušje pa se je preneslo tudi pred dvorano, kamor so po predstavi prišli živalski zvezdniki ter še enkrat zapeli in zaplesali, nato pa se družili in slikali z najmlajšimi obiskovalci, ki so staršem navdušeno pripovedovali, katera dogodivščina leva Alexa in pisane druščine jim je bila najbolj všeč.

Premierne uprizoritve so se udeležili tudi številni znani Slovenci, marsikdo je prišel kar v spremstvu svojih najmlajših, ki so ob prigodah prikupnih likov prav posebej uživali. Med drugim smo opazili Katarino Habe s sinom, Simona Megliča z družino, Jonasa Žnidaršiča z družino, Urško Vučak Markež z družino, Evo Cimbola, Nino Šušnjaro, Ranka Babića s hčerko, Neisho, Petro Kerčmar s sinom, Majo Martino Merljak in druge.

Celotna zasedba muzikala s producentoma Nejc Avbelj (NAGP d.o.o.) in Urška Alič (Špas teater)

foto: Max Verderber

Zgodba se začne, ko zebra Marty za svoj deseti rojstni dan izrazi prav posebno željo, ki živalske prijatelje odpelje na zabavno popotovanje. Nevede se znajdejo na prostosti, a takrat se prava dogodivščina šele začne.

Veliki uspeh Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila vse generacije gledalcev, se tako seli tudi na gledališke odre v podobi licenčnega projekta, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem pripravlja v koprodukciji s Špas teatrom.

Družbo na nepozabni pustolovščini vam bodo delali zvezdnik newyorškega živalskega vrta, lev Alex, ki ga upodablja Gašper Rifelj, in simpatični nilski konj Gloria v izvedbi Irene Yebuah Tiran. S svojimi radovednimi opazkami nas zabava ‘hipohondrični’ žirafec Melman, obraz mu je posodil Nejc Lisjak, vsi skupaj pa bomo asfaltne ulice velikega jabolka za pisani Madagaskar zamenjali na pobudo zebre Martyja, v vlogi katerega je zaigral Blaž Vrbič.

Med pisano živalsko druščino je mogoče opaziti kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi Leticio Yebuah SlapnikNejca Simšiča, Leo BarthoDanajo Koren, Jana Bučarja, Srđana Milovanovića in številne druge.

Muzikal je nastal pod režisersko taktirko Eve Hribernik, za dovršeno koreografijo pa je poskrbela Mojca Horvat. Vrhunska glasbena izvedba je plod Simona Dvoršaka, igralci so vokale pilili pod budnim očesom Eve Černe. Pod prevod besedil se je podpisal Janez Usenik, ki je poskrbel, da bomo odslej melodije »I like to move it, move it« prepevali tudi v slovenskem jeziku.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK