Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
5m plakat

5moških.com

Komedija 5moških.com je bila odigrana kot del gledališkega maratona 555žensk&moških.com, pred razprodano Halo Tivoli. 5moških.com je najbolj obiskana predstava po vsej Sloveniji.

Predstava 5moških.com je v vsej slovenski zgodovini dosegla največjo obiskanost, zato jo lahko proglasimo za najuspešnejšo predstavo na gledaliških odrih.

Po obiskanosti je prehitela celo filmsko uspešnico Petelinji zajtrk, kar je Špas teatru v ponos, saj gledališka produkcija težko preseže kinematografsko. Tokrat je izbralo občinstvo in na piedestal namesto filmskega platna postavilo gledališki oder.

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Lado Bizovičar Sebastjan Cavazza Matjaž Javšnik Rado Mulej Jurij Zrnec Matjaž Tribušon

Vsebina

OGLED PREDSTAVE 5MOŠKIH.COM

VEČ KOT 15.000 OBISKOVALCEV NA PREŠERNOVEM TRGU

22.6.2011 se bo spomnil vsak, ki je bil del velikega dobrodelnega dogodka 5moških.com za Hišo sreče, na Prešernovem trgu še dolgo ne bo pozabil.

Brezplačno predstavo z glavnimi akterji Ladom Bizovičarjem, Sebastianom Cavazzo, Matjažem Tribušonom, Radom Mulejem, Matjažem Javšnikom in Jurijem Zrnecem, ki so doslej nasmejali že 200.000 ljudi, si je na Prešernovem trgu v živo ogledalo preko 15 tisoč obiskovalcev. Središče prestolnice je dobesedno pokalo po šivih, obiskovalci pa so uživali ob salvah smeha kar dobri dve uri.

Dogodek je v živo prenašal tudi spletni portal SIOL, kjer si je neposredni prenos iz Prešernovega trga naenkrat ogledalo 5.592 (absolutno največji obisk neposrednega prenosa na spletu v Sloveniji), skupno pa kar 44.775 obiskovalcev na spletu.

SKUPAJ SI JE TOREJ VČERAJŠNJI DOGODEK OGLEDALO KAR 60.000 LJUDI!

Po končanem dogodku se je dogajanje preselilo na uradno zabavo v lokal Makalonca, kjer so se na splavu na Ljubljanici poleg glavne organizatorke, direktorice Špas Teatra Urše Alič Flajnik ter glavnih akterjev zbrali številni znani slovenski estradniki in podporniki projekta, med njimi tudi župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković.

Dobrodelno akcijo SPAS na 1919, podari 1 eur za HIŠO SREČE so podprli:

6pack ČUKUR, Denis AVDIĆ, Helena BLAGNE, Miha BRAJNIK,  Rudi BUČAR, Katarina ČAS, Lucija ĆIROVIĆ, Tomaž DOMICELJ, Nuška DRAŠČEK, Rebeka DREMELJ, Saša EINSIEDLER, Alenka GODEC, Tina GORENJAK, Špela GROŠELJ, Bernarda JEKLIN, Zmago JELINČIČ, Jani KLEMENČIČ, Jure KOŠIR, Manca KOŠIR, Jasna KULJAJ, Urban LAURENČIČ, Saška LENDERO, Samuel LUKAS, Miša MOLK, Nataša PIRC MUSAR. Jan PLESTENJAK, Jože POTREBUJEŠ, Marko POTRČ, Nina PUŠLAR, Iča PUTRIH, Ota ROŠ, Uroš SMOLEJ, Tadej TOŠ, Rok TRKAJ, Vid VALIČ, Marko VOZELJ, Dejan ZAVEC

Galerija

  • 5moskihcom 1
  • 5moskihcom 3
  • 5moskihcom 9
  • 5moskihcom 10

Ustvarjalci predstave

Ostale informacije

Prva ponovitev:  premiera 31.oktober 2006, Gallusova dvorana – Cankarjev dom
Število ponovitev: 390
Število obiskovalcev: 214.959
Trajanje predstave:  1 uro, 50 min (brez odmora)


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK