Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Plakat 5z

5žensk.com

Komedija 5žensk.com je bila odigrana kot del gledališkega maratona 555žensk&moških.com, pred polno Halo Tivoli. 5žensk.com je prva predstava v Sloveniji, ki je presegla magično mejo 100.000 obiskovalcev.

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Katarina Čas Marijana Brecelj Iča Putrih Mirjam Korbar Žlajpah Tina Gorenjak Nataša Barbara Gračner Janja Majzelj Mojca Funkl Zvezdana Mlakar Tijana Zijanić

Vsebina

POSLOVILNA TURNEJA

Od premiere Špas teatra 5žensk.com leta 2005 je preteklo veliko vode. Katarina Čas, Zvezdana Mlakar, Mirjam Korbar, Tina Gorenjak, Nataša Barbara Gračner, Marijana Brecelj, Janja Majzelj, Mojca Funkl in Iča Putrih, ne vse naenkrat, ker jih v predstavi igra pet, so začele zmagoviti pohod po gledaliških dvoranah s samozavestnim odkritjem navodil za uporabo moškega v samo petih delih! Trema in odgovornost sta bili veliki za jagodni izbor prekaljenih igralk, ki jim dvorane, še danes, po petih letih, stoje aplaudirajo. Ko so šle na oder prvič, tega namreč niso pričakovale. Tudi po 390. uprizoritvi se še niso navadile, kar gre v prid ženski skromnosti. So pa v tem času v zaodrju postale velike prijateljice… Pa so v predstavi res razkrita samo navodila za uporabo moškega v petih delih? No, gledalci v dvorani z zanimanjem prisluhnejo ugibanjem, h kakšni vrsti aparatov naj bi sodili moški. K hladilnikom, ker ženske običajno pustijo hladne ali k radioatorjem, ker se lahko v trenutku ogrejejo? Nepopisno so pogumne, ko ugibajo zakaj moški pri seksu ne vzdržijo dolgo. Poredne, kadar ga zasačijo, da mu je obvladovanje orientacije pomembnejše od spoznanja, da njegova žena hlini orgazem. Zahtevne, zanesenjaške, skrivnostne…., skratka ženske. In ranjene, ko iskreno priznavanjo, da je eno najhujših obdobij obdobje adolescence. Sinove adolescence!

SOOČITE SE Z REALNOSTJO PARTNERSKEGA ODNOSA, 5 ŽENSK VAM BO RAZKRILO VSAKDANJIK SKUPNEGA ŽIVLJENJA!

TRILOGIJA O MOŠKO ŽENSKIH ODNOSIH

5žensk.com je prva predstava v trilogiji. V dobrih štirih letih bodo ženske odigrale 400 ponovitev z več kot 165.000 obiskovalci.

Drugi del, 5moških.com, v režiji Jurija Zrneca, je podrl vse rekorde gledanosti, predstavo si je ogledalo rekordnih 191.000 obiskovalcev!

Zadnji del trilogije Ženske&moški.com pa so najuspešnejša predstava lanskega leta. Vse ponovitve so popolnoma razprodane, v slabem letu smo imeli preko 120 ponovitev.
Špas teater je do danes odigral skupaj 900 predstav trilogije, skupaj z preko 400.000 obiskovalci!

Galerija

  • Fmpgtmp ojrzud
  • Fmpgtmp tgfism

Ustvarjalci predstave

Ostale informacije

Premiera: 28. oktober 2005, v KD Mengeš
Število ponovitev: 402
Število obiskovalcev: 168.722
Trajanje predstave: 2 uri 5 minut (brez odmora)


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK