Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Alpski ranko plakatek

Alpski Ranko

Tretji, zadnji del komične trilogije superzabavnega Ranka Babića!

VSI, KI BOSTE KUPILI PRVIH 100 VSTOPNIC OZIROMA OPRAVILI NAKUP DO 30.8.24, VAS ČAKA PRESENEČENJE! Druženje in fotografiranje z Rankotom!

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Ranko Babić, Admir Baltić

Vsebina

Ranko se na veliko veselje občinstva vrača na odre z novo zabavno predstavo ALPSKI RANKO.
Rojen v Sloveniji je odraščal v bosanski družini in to je taka posebna etno vzgojna kemija. Ko je spoznal ljubezen svojega življenja, se poročil, dobil dve hčerki, so prav te tri njegove punce postale navdih za veliki uspešnici, komediji Moška copata in Kriza srednjih let.  Ampak čas teče in na vidiku so nove stresne življenjske situacije!
Kako se zdaj Ranko bori s puberteto starejše hčerke? Je dejansko pripravljen na njene zmenke, bodoče 'zete', na šminkanje, novo modo? Bo ob vsem tem stresu lahko dohajal svojo ženo v spalnici, saj njena spolna moč z leti raste, njemu pa pada?! Kako je preživel težko obdobje vegetarijanstva, ki mu ga je predlagala žena? So meditacija, dihalne vaje, zdravo življenje res ključ do srečnega življenja? Kako njegovi balkanski vzorci vzgoje in načini razmišljanja vplivajo na njegovo sedanje življenje. Je res vsak dan bolj podoben svojemu fotru? Zakaj je podalpski Bosanc vsak dan bolj nostalgičen po starih časih?
Morda mu bo pri vseh teh vprašanjih v pomoč kolega Admir Baltić, 'special guest star', vrhunski stand-up komik in poznavalec skrajno pomembnih življenjskih vprašanj! Morda bosta skupaj rešila sebe in svet?! Verjetno ne, a smeha bo za izvoz!

Oglejte si novo, smešno pustolovščino Ranka Babića, ki vas bo s prijateljem Admirjem spet zabaval v svojem klasičnem slogu - sproščeno in do konca iskreno!  

*****

Ranko Babić in njegovi veliki uspešnici!

MOŠKA COPATA, prvi del trilogije, nosi laskavi naziv najdlje trajajoče hit komedije Špas teatra! Predstava rekorderka beleži kar 380 ponovitev v več kot 100 mestih po Sloveniji. Mnogi so si jo ogledali tudi večkrat in enako velja za drugi del trilogije, komedijo KRIZA SREDNJIH LET, ki je imela kar 250 ponovitev in prav tako sodi v kategorijo komedij rekorderk. Ranko Babić je zanjo prejel kar dve nagradi občinstva Špasko popularnosti 2021 in Špasko popularnosti 2023 za najpopularnejšega igralca! Z obema predstavama je nasmejal skoraj 200.000 Slovencev! Ne zamudite ogleda nove duhovite komedije!

 

Ustvarjalci predstave

Avtor: Ranko Babić

Ostale informacije

Premiera: september 2024

Cene vstopnic


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK