Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Dan norosti

Dan norosti (prva)

Dva para, ki se poznata že zelo dolgo časa, druži intimno prijateljstvo. Ko žena iz prvega para zapelje moža iz drugega para in ko žena iz drugega para omreži moža iz prvega para, se odnosi zapletejo.

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Mirjam Korbar Žlajpah Jožef Ropoša Uroš Maček Jernej Kuntner Gregor Čušin Nina Ivanič Borut Veselko

Vsebina

Vsebina: Dva para, ki se poznata že zelo dolgo časa, druži intimno prijateljstvo. Ko žena iz prvega para zapelje moža iz drugega para in ko žena iz drugega para omreži moža iz prvega para, se odnosi zapletejo. O novi situaciji, seveda, nihče nič ne ve in nihče nič ne sumi. Za vsak slučaj pa vsi štirje grešniki vse tajijo in skrivajo, dokler se vsi ne srečajo v lokaluVsebina: Doktor v psihiatrični bolnici sprejema novo tajnico, seveda ga zanimajo tudi njene druge kvalitete… Vstopi žena, katero sobar iz hotela izsiljuje s fotografijami…  Sobarja išče policija…Preoblečejo ga v tajnico… Kaj narediti s prvo…Najbolje je, da jo proglasijo za noro… Kdo…Inšpektor, ki nadzoruje doktorje v bolnicah…Ti so še najbolj nori..

Ustvarjalci predstave

Režija: Branko Đurić-Đuro
Prevod: Alja Predan

Ostale informacije

Premiera: 26. oktober 1997
Število ponovitev: 106 ponovitev
Število obiskovalcev: 45.000 obiskovalcev

Cene vstopnic


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK