Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Erotika 400x560 plakatek

Erotika

Monokomedija z manjšim igralcem in pečico.

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Emer%c5%a1i%c4%8d %c5%a1pas teater
Bojan Emeršič

Vsebina

Ljubezen gre skozi želodec in Bojan Emeršič zelo rad kuha. Spoznajte ga v dinamični in začinjeni komediji, v kateri vam bo predstavil svoj drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose.
 
Raje kot prežvečene in preverjene kombinacije jajčk in klobas, žemljic, buhteljčkov in češpelj, vsak večer za vas sestavlja inovativne afrodiziake in recepte za smeh in ljubezen. In tako kot vsi pravi gospodinjski mački med kuho marsikaj pove: o miškah in pitonih, o erotiki vrtnih palčkov, o tem, kam naj vljuden človek gleda, če noče v dekolte ter zakaj moški ne bi smeli govoriti po seksu, pred seksom in tudi nasploh.
 
Spregovori tudi o tem kako v današnjem svetu, ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih, tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.
 
Prebudimo apetite in se skupaj nasmejmo do sitega - v edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.

Prebudite apetite in se do sitega nasmejte edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.

*********

Na naš oder se vrača eden najbolj priljubljenih igralcev in zabavnih voditeljev, ki ga je občinstvo vzljubilo kot gledališkega igralca in tudi kot voditelja v priljubljenih oddajah: Vse je mogoče, Minuta do zmage, Vzemi ali pusti, Viktorji popularnosti, kot voditelja priljubljene kuharske oddaje Čari začimb, ustvaril pa je tudi lik Zmaga Batine, nastopil kot doktor Jarc v super uspešni seriji Naša mala klinika, v filmih Petelinji zajtrk, Blues za Saro, Babica gre na jug in številnih drugih.

*********

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Bojan Emeršič in Jure Karas

Režija: Jure Karas

Ostale informacije

Premiera: januar 2020

Cene vstopnic

Kulturni dom Mengeš - predpremierna cena 15 €, redna cena 16€ - 18€ 

  • paket 4+1 (štiri vstopnice plačate, dodatno prejmete gratis)

Velja za vstopnice v II. prostoru, število vstopnic v ponudbi je omejeno na posamezen termin. Nakup paketa je možen preko spletne prodaje tukaj, na blagajni v Mengšu in na prodajnih mestih Eventim

Drugi kraji po Sloveniji

Paket je možno kupiti na prodajnih mestih Eventim in na določenih blagajnah Kulturnih domov.

Popusti se med seboj ne seštevajo!

 


Mnenja