Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Murder mystery plakatki

Umor v Grandu - Murder Mystery večerja

Odlična zabava iz serije  interaktivne zabave MURDER MYSTERY

Odlična izbira za NOVOLETNA DRUŽENJA, TEAM BUILDINGE, družine, prijatelje

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Grega
Grega Močivnik
Masa tisej
Maša Tiselj

Vsebina

Team building v stilu ameriške mafije (Al Capone) je primerna za manjše do srednje velike skupine. Ta različica zahteva več sodelovanja strani udeležencev, saj gre tu v osnovi za igranje vlog.
Vlogo osumljencev prevzame šest udeležencev večerje (tri moške in tri ženske vloge), ki jih boste izbrali med udeleženci - tiste najbolj nadobudne, ki z veseljem stopijo v ospredje in se pri tem zabavajo. Osumljenci dobijo knjižice z opisom svojih likov ter vrstice besedila, ki jih bodo brali kot liki. Reševanje začinimo z uporabo fotografskih dokazov, fizičnih dokazov, ter časopisnih izrezkov, v katerih udeleženci iščejo namige za razrešitev zločina. V primeru participativne izvedbe se umor zgodi v zakulisju (verjetno si tudi vi ne želite ostati brez katerega od udeležencev), o njem pa boste izvedeli s strani osumljencev. Če želite večjo mero sodelovanja in zelo interaktiven dogodek, ki ga boste v veliki meri oblikovali vi oz. tisti izmed udeležencev, ki bodo izbrani kot osumljenci, vam priporočamo Umor v Gradnu. Predstavlja klasičen team building, kjer se prisotni povežejo v skupine ter sodelujejo med seboj, da rešujejo uganko – umor razrešijo umor.

Takšen dogodek vzpodbuja razvoj timskega dela, skupno reševanje raznih zapletov pa zahteva od udeležencev kreativno razmišljanje in sposobnost učinkovite komunikacije na več nivojih.
Posebnost takšnega dogodka je, da se zabavajo in sodelujejo prav vsi – tudi tisti, ki se klasičnih večerij in zabav sicer ne udeležujejo z veseljem.

 

Ustvarjalci predstave

www.murdermystery.si

Ostale informacije

Trajanje: dogodek traja približno 3ure in pol

Povpraševanje za zaključeno skupino ali večje število vstopnic nam pošljite na marketing@spasteater.com

Na sporedu:  
Best Western Premier Hotel Slon Ljubljana: Cena večerje in izvedba: 59 €/osebo, meni

Ruska Dača, Ljubljana - Šmartno: Cena večerje in izvedbe: 59 €/osebo, meni

 

Cene vstopnic

Povpraševanje za zaključeno skupino nam pošljite na marketing@spasteater.com


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK