Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Prodaja darilnega programa

ŠPAS ZA VAS PRODAJA DARILNEGA PROGRAMA

Mi smo vedno pripravljeni na ŠPAS, ste tudi vi?! Prazniki, obletnice, praznovanja, rojstni dnevi, jubileji, upokojitev ali zgolj razvedritev – podariti ogled KOMEDIJE pomeni podariti SMEH IN SREČO.
Ker je ŠPASNO DARILO edino pravo darilo.


V ŠPAS TEATRU imamo smeha v izobilju in zdaj si ga lahko podarite v hipu.

Polno smo pripravljeni in optimistično zremo v 2021! Najbolj priljubljene predstave v Sloveniji so v nizkem startu in komaj čakamo, da vas bomo spet razveseljevali z njimi - vi pa nas z nasmejanimi obrazi.

NOVOST!  ŠPAS JE ON-LINE!  

Nedavno smo odprli našo novo SPLETNO TRGOVINO ŠPAS TEATER, ki je vsak dan bolj založena.

V njej najdete vstopnice za komedije in številna druga darila, ki nasmejejo – nudimo vam tudi DOSTAVO NA DOM za artikle v ponudbi:

 • PAKETI DARILNIH VSTOPNIC za popularne komedije,
 • ŠPASNA KARTICA v različnih vrednostih,
 • BON ZA ABONMA,
 • ZABAVNA DARILA,
 • DOSTAVA NA VAŠ DOM

DARILNE VSTOPNICE si lahko zdaj NATISNETE DOMA !    
DARILNE VSTOPNICE  >  TISK NA DOMAČEM TISKALNIKU >  DARILO JE V TRENUTKU PRI VAS DOMA

DARILNE VSTOPNICE in ŠPASNE KARTICE lahko kupite tudi na drugih prodajnih mestih.
Zelo priročne in enostavne možnosti so:

 • PETROL bencinski servisi - darilni boni ŠPAS TEATER
 • EVENTIM.SI - darilne vstopnice ŠPAS TEATER
 • DZS (Državna Založba Slovenije) – darilne vstopnice ŠPAS TEATER v vseh trgovinah
 • SELECT BOX – Špasne kartice (več kot 100 prodajnih mest: Mercator, Interspar, Pošta Slovenije, Big Bang, Trafika 3Dva,…)
 • NAKUP ZA PODJETJE - Podjetja, ki kupujete darilni program za vaše zaposlene in poslovne partnerje v večji količini, prosimo oddajte svoja naročila preko e-naslova:  info@spasteater.com .  Ali po telefonu 041 33 33 39 – tu smo dosegljivi smo le občasno.
 • Preverite roke veljavnosti in možnosti unovčitev za posamezne artikle . -

Dobrodošli po zabavo, po darilne vstopnice za vsakogar in vsako priložnost, dobrodošli po ŠPASNA DARILA v Špas teater! Že več kot 23 let osrečujemo ljudi.

Z vami si delimo ljubezen do gledališča, ker ljudje potrebujemo veselje, radost, druženje in dobro voljo - Špasove komedije pa podarjajo prav to.

HVALA!  Z nakupom vstopnic podpirate kulturo, gledališče, igralce in druge soustvarjalce predstav. Z nakupom vstopnic in ostalega darilnega programa omogočate tudi delovanje Špas teatra in obstoj številnih delovnih mest. Najlepša hvala. Vaš Špas teater, z vami že 23 let.

Posebno obvestilo: Špas teater je zaprt. Za splošne informacije o darilnem programu smo vam na voljo vsak delavnik od 10.00 do 14.00 na telefonski številki: 041 33 33 39. Lahko nam pišete na e-mail info@spasteater.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vse informacije najdete na spletni strani, zato vam priporočamo, da si jih preberete.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK