Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ŠPAS TEATER NA SPLETU

Za vas, drago občinstvo, smo pripravili ekskluzivno spletno predstavo, ki jo bomo prvič predvajali ob Dnevu žena.

 

E – VSTOPNICO kupite v naši novi ŠPAS TEATER TRGOVINI.

 

PLAČILO JE MOŽNO SAMO PREKO BANČNE TRANSAKCIJE (UPN) ALI KARTICAMI: MAESTRO, MASTERCARD, VISA,  DINERS
(nakup ni možen z darilnimi vstopnicami Špas teatra in Špasnimi karticami)

 

POSTOPEK:

 1. Kupite lahko poljubno število e – vstopnic za določen termin predstave
 2.  Po opravljenem nakupu boste na mail, ki ste ga navedli ob nakupu prejeli potrdilo o vplačilu in KODO, ki je potrebna za ogled spletne predstave.
 3. Če ste kupili več e – vstopnic, boste prejeli več KOD.
 4. Nakup ene e – vstopnice: Ena koda velja za en ogled, v kolikor bi jo posredovali drugim osebam, spletne predstave sami ne boste mogli spremljati
 5. Nakup več e – vstopnic: Ena koda velja za en ogled. Če boste ostale kode podarili drugim osebam, jim pošiljite pravilno zapisano kodo, saj v primeru napak ogled ne bo možen.
 6. Če koda v sistem ni pravilno vpisana, se vam ogled spletne predstave ne bo odprl
 7. Skrbno spravite sporočilo, saj vam v primeru izgube ne moremo izdati nove.
 8. V primeru, da sporočila ne najdete, prosimo, preverite tudi v mapi nazaželena pošta/spam in mapo promocije.

 

 

OGLED SPLETNE PREDSTAVE

Povezava za ogled spletne predstave bo aktivna 40 minut pred napovedanim terminom, priporočamo, da se povežete z nami čim prej, ker smo vam pred ogledom predstave pripravili dodatni program.

 1. Na povezavi https://www.spasteater.si/spletnapredstava se bo 40 minut pred začetkom predstave pojavilo polje za vpis kode. Po uspešnem vpisu kode boste kot uporabnik preusmerjeni na predstavo. Link je aktiven 40 minut  pred želenim terminom predstave, prej kode ne boste mogli vpisati.
 2. Na polje VPIŠI KODO zapišite kodo, ki ste jo prejeli na vaš e – mail ob plačilu e – vstopnice Zadeva: “Vaše xxx naročilo je zaključeno”.. in ponovno kliknite VPIŠI KODO. Če je koda pravila, se vam bo odprl video posnetek.
 3. V polje KODA VSTOPNICE vnesite kodo, ki ste jo prejeli ob nakupu vstopnice (posredovana je bila bila na vaš e – mail naslov) in ponovno kliknite UNOVČI VSTOPNICO. Če je vnesena koda pravilna se vam bo odprl video posnetek.
 4. Kliknite gumb POTRDI.

Ob napovedani uri vam bo na voljo posnetek predstave.

Pozor: Ogled predstave je na voljo samo ob napovedani uri,  Kasnejši ogledi niso možni. Za pravočasno unovčitev e-vstopnice jamči uporabnik sam.

PRIPOROČAMO, DA SE PRIJAVITE ŽE POL URE PRED OGLEDOM PREDSTAVE, SAJ SMO ZA VAS PRIPRAVILI DODATEN PROGRAM. NE ZAMUDITE!

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo uro pred napovedanim terminom spletne predstave na  telefonski številki 040 33 33 39.


Dokler se ne vrnemo v dvorane in za vas nastopimo na gledališkem odru, vam želimo prijeten ogled in lepo preživet večer v dobri družbi.

Hvala, ker nas podpirate.
Vaš Špas teater

HVALA!  Z nakupom vstopnic podpirate kulturo, gledališče, igralce in druge soustvarjalce predstav.
Z nakupom vstopnic in ostalega darilnega programa omogočate tudi delovanje Špas teatra in obstoj številnih delovnih mest. Najlepša hvala. Vaš Špas teater, z vami že 23 let.

Posebno obvestilo: Špas teater je zaprt. Za splošne informacije o darilnem programu smo vam na voljo vsak delavnik od 10.00 do 14.00 na telefonski številki: 041 33 33 39. Lahko nam pišete na e-mail info@spasteater.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vse informacije najdete na spletni strani, zato vam priporočamo, da si jih preberete.

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK