Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Splošna navodila in pravila nagradne igre

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA v akciji ŠPASKO POPULARNOSTI 2022 in nagradni igri za glasovalce na facebook in Instagram strani @Spasteater
 

(v nadaljevanju nagradna akcija)

 1. Organizator akcije

Organizator spletne akcije na strani spasko.spasteater.si, na fb strani Špas teatra (@Spasteater) in Instagram strani @spas.teater, ki je poimenovana ŠPASKO POPULARNOSTI 2022 je Kulturno društvo Špas teater, Slovenska 22b, 1235 Mengeš, v nadaljevanju Špas teater ali organizator.  

2. Pogoji sodelovanja

V akciji lahko sodelujejo vsi, ki izpolnijo pogoje – glasujejo za vsaj eno od kategorij: NAJ predstava, NAJ igralka, NAJ igralec na spletni povezavi spasko.spasteter.si in tam vpišejo svoj e-naslov, kot soglasje za sodelovanje v nagradni igri in občasno obveščanje o promociji predstav Špas teatra. V akciji ne morejo sodelovati zaposleni v društvu Špas teater in njihovi ožji družinski člani (partner/starši/otroci).

3. Obrazložitev pojmov in pravil ter trajanje fb akcije

Trajanje akcije poteka od prve objave, tj. od 8. aprila do 8. junija 2022.

Pravila akcije določajo postopke in pogoje, po katerih udeleženci razberejo, kako lahko sodelujejo v akciji in so navedeni v spletni objavi oziroma pozivu. Pravila in pogoji sodelovanja akcije so objavljeni na spletni strani www.spasteater.si pod imenom akcije.  

4. Opis akcije in namera akcije

Špas teater organizira akcijo ŠPASKO POPULARNOSTI za igralce, igralke, nastopajoče, ki ob koncu glasovanja občinstva prejmejo priznanje ŠPASKO POPULARNOSTI s strani občinstva, ob tem pa podeljuje nagrade za zveste obiskovalce Špas teatra in uporabnike/prijatelje Špas teatra na družbenih omrežjih s pozitivno namero graditi odnos s svojimi uporabniki in razveseljevati uporabnike ter jih nagrajevati za zvestobo Špas teatru.

5. Sodelovanje v akciji

Špas teater na spletni strani in svojih družbenih omrežjih objavi poziv k sodelovanju na način, kot je opisan na spletni strani oz. objavi. Z oddajo e-glasovnice se sodelujoči glasovalec v akciji strinja z vsemi objavljenimi pogoji in pravili za sodelovanje v akciji.

6. Postopek izbora prejemnikov nagrad
Vsi, ki v objavljeni akciji sodelujejo z glasovanjem in oddajo e-glasovnico ter svoj email naslov, so izbrani v žreb, kjer se žrebajo prejemniki nagrad Špas teatra in partnerjev. Nagrade so ekskluzivne, neprenosljive in nazamenljive za gotovino ali druge nagrade. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

7. Žrebanje in objava prejemnikov nagrad ter obveznost prejemnikov
Uporabniki Špas teatra, ki sodelujejo v spletni akciji in so bili izžrebani za katero od nagrad se strinjajo, da bo organizator javno objavi njihovo ime in priimek ter prejeto nagrado. Drugi osebni podatki prejemnikov niso javno objavljeni.   

Sodelujoči v akciji so odgovorni sami spremljati potek akcije, žrebanje in objavljene rezultate žrebanja.

Prejemniki nagrad so objavljeni ob napovedanem koncu akcije, tj. v tednu od 9.6. do 15.6.2022. Prejemniki nagrad se morajo sami, pravočasno oglasiti ter potrditi prejem nagrade na e-naslov: marketing@spasteater.com, obenem pa posredovati svoje podatke (ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko številko in obvezno tudi davčno številko). Pogoje sodelovanja ter priglasitve za prevzem nagrad jim nato, ko so sami pisno potrdili prejem nagrade, sporoči tudi Špas teater v pisni obliki. V kolikor se prejemnik nagrade ne zglasi v roku 1 tedna (7 dni – do 17.6.) po objavi imen in priimkov na spletni strani Špas teatra, prejemniku nagrada zapade. V zasebnem sporočilu prejmejo nato uporabniki nadaljnja individualna navodila za prevzem.

8. Prevzem nagrad
Udeleženci akcije v le-tej sodelujejo prostovoljno in tudi sami spremljajo potek akcije ter objavljene sezname nagrajencev. Prejemniki nagrad se morajo za prevzem nagrade oglasiti v roku 7 dni od objave nagrajencev, tj. do 17.6.2022, na e-naslov marketing@spasteater.com, kamor sporočijo svoje podatke (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefonsko številko in davčno številko). V zasebnem sporočilu prejmejo nato uporabniki nadaljnja individualna navodila za prevzem. V kolikor se prejemnik na objavljeno obvestilo o prejeti nagradi ne odzove v roku določenem v teh pogojih, ni več upravičen do nagrade. Prav tako udeležencu ne pripadajo nobena nadomestila.

9. Nagradni sklad

V nagradni akciji se podeljujejo nagrade, ki jih podeljuje Špas teater in partnerji. Nagrade so manjše vrednosti, razen prvih dveh nagrad, za kateri prejemnik nagrade plača sam le obveznosti dohodnine.

  • KRIŽARJENJE PO SREDOZEMLJU z ladjo Costa Cruises za 2 osebi, organizatorja Morje možnosti d.o.o. in Costa Cruises; Aranžma vključuje križarjenje na osnovi polnega penziona, glede termina v dogovoru z organizatorjem.
  • 7-DNEVNE POČITNICE NA MAKARSKI RIVIERI, v hotelu Quercus v Drveniku za 2 osebi; partnerja, Turistične agencije KOMPAS. Počitnice veljajo v terminu do 23.7.2022 in od 20.8.-30.10.2022, s storitvijo All inclusive light (od 17.9.2022 dalje polpenzion). Rezervacija je možna glede na razpoložljivost – predhodno rezervacijo pri podjetju Kompas d.o.o.
  • 5x ABONMA Špas teatra za 2 osebi, za sezono oktober 2022- junij 2023
  • 5x VABILO NA SLAVNOSTNO PREMIERO za 2 osebi v KD Mengeš (predstava Špas teatra)
  • 10x DARILNA VSTOPNICA za ogled predstave v Špas teatru, v KD Mengeš
  • 10x ŠPASNA KARTICA s prednaloženo vrednostjo 25 € na osebo
  • 2x vstopnica za ogled Ljubljanskega gradu - podeljuje partner LJUBLJANSKI GRAD
  • 2x vstopnica za ogled mesta Ljubljana - podeljuje partner TURIZEM LJUBLJANA
  • 2x vstopnica za ogled Ruske Dače v Ljubljani - podeljuje partner RUSKA DAČA

10. Odgovornost organizatorja in prejemnikov vabil/darilnih vstopnic

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih okrog lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je navedena na prijavi oz. uradno pooblaščeni osebi.

Špas teater ne odgovarja za možne nestabilnosti spletnih strani ali družbenih omrežij FacebookInstagram, drugih omrežij oziroma spletne pošte in s tem povezanih zamujenih rokov za prevzem nagrade (nedostavljena, neprebrana obvestila ipd). Špas teater prav tako ne odgovarja, v kolikor fb/Ig/spletni sistem ali varnostne nastavitve posameznikovih profilov oziroma spletnih strani/spletne pošte ne dopuščajo obveščanja, označevanja imen ipd.

Prav tako Špas teater ne odgovarja za nedostavljeno spletno pošto. Ker so nagrade vezane na prosta mesta in je število prostih mest omejeno, mora uporabnik in sodelujoči v akciji striktno upoštevati navodila ter roke, ki jih Špas teater navede v opisu akcije na spletnih straneh ali objavah. Špas teater ne odgovarja, če nagrad po navedenih rokih prejemnikom ni več možno izročiti. Po danem roku iz 8. člena teh pravil in navodil, nagrade dokončno zapadejo. Sodelujoči v akcijah so vedno sami dolžni preveriti objavljene rezultate žrebanj na spletni strani Špas teatra.

11. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni akciji udeleženec dovoli organizatorju, da se njegovi podatki (ime, priimek) javno objavijo. Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v akciji so seznanjeni in se strinjajo, da organizator akcije njihove pridobljene osebne podatke posreduje morebitnemu tretjemu partnerju akcije. Udeleženec organizatorju tudi dovoljuje, da prejete osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo, obveščanje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, vabil na predstave in dogodke ter podatke uporabi za neposredno trženje. Udeleženec dovoljuje tudi telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje. Navedene osebne podatke lahko organizator Špas teater hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadarkoli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer na naslov organizatorja: marketing@spasteater.com.

 12. Pravila akcije

S sodelovanjem sodelujoči avtomatično potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne akcije ŠPASKO POPULARNOSTI in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil daje izključno organizator.

 

 

Mengeš, 1. 4. 2022

Kulturno društvo Špas teater

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK