Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Arnej Ivkovič

Plesalec s srcem in dušo, večkratni državni prvak in zmagovalec plesnih tekmovanj po svetu.

Njegovi prvi plesni koraki segajo v zgodnje otroštvo, ko je v majhni skupini iz vrtca nastopal po velikih odrih. Svojo plesno kariero je začel leta 2005, v show danceu kjer je kot otrok precej izstopal. Po razpadu show dance skupine, je svojo kariero nadaljeval v latinskoameriških in standardnih plesih. Je prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016, udeleževal se je domačih in mednarodnih tekmovanj, kjer je bil večni finalist, pohvali pa se lahko tudi s številnimi odličnimi rezultati. Bil je dolgoletni član državne reprezentance, barve Slovenije pa je zastopal tudi na Evropskem prvenstvu v standardnih plesih. Večkrat ste ga lahko tudi zasledili po televiziji v raznih narodnozabavnih ali razvedrilnih oddajah.

Spremljali ste ga lahko v 2. sezoni oddaje Zvezde plešejo, kjer se je na parketu zavrtel z znanimi slovenkami kot so, radijska in TV voditeljica Natalija Bratkovič, svetovno znano smučarsko šampionko Ilko Štuhec, pevko Alenko Godec, ter igralko Laro Komar. Spremljali  in navijali bomo lahko zanj tudi v 3. sezoni.

Po končani plesni karieri je še vedno z vsem srcem predan plesu, Špas teatru se je pridružil v letu 2020 kot soigralec, plesalec in šarmer v predstavi Tine Gorenjak, Večno samska.

Sam pravi, da je s plesom veliko lažje živeti, saj ti le ta, da možnost izražanja svojih čustev in počutja, prav tako pa tudi združuje in povezuje ljudi, ki so plesu predani in v njem uživajo.

vir: spletna stran Salasero

Arnej ivkovic
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK