Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Katarina Čas

Katarina je bila rojena v Slovenj Gradcu. Srednjo šolo je obiskovala v Ljubljani. Po uspešno zaključeni Gimnaziji Bežigrad je študij nadaljevala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, ki ga je sklenila z diplomo iz tržnega komuniciranja. Igre ni študirala.

Na televiziji se je pri rosnih dvanajstih letih prvič pojavila leta 1988 v reklami za Cockto v režiji Jake Judniča. V plesni skupini Mojce Horvat, kjer je takrat plesala, so jo izbrali, da je z Urošem Belantičem nagajivo skakala po lužah. Leta 1989 je zaigrala v mladinskem filmu Peklenski načrt. Bolj aktivno pa se je na televiziji leta 1997 začela pojavljati z glasbeno oddajo Atlantis. Kasneje pa z oddajo Zmenkarije na Kanalu A. Od leta 2005 pa je na RTV Slovenija vodila alternativno glasbeno oddajo Aritmija.

Zaigrala je v nekaj pomembnih britanskih in drugih televizijskih serijah. Njena najvidnešja vloga do sedaj je sodelovanje v filmu Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta iz leta 2013. Zaigrala je tudi z Alom Pacinom v filmu Danny Collins.

Leta 2018 je začela pevski projekt K.A.T. (Katarina's Audio Theater). Glasbo ustvarja Martin Štibernik- Mistermarsh in besedila Mitja Novljan. Za projekt, ki ga opisuje kot spontani eksperiment, je bila spodbuda vloga v filmu Jaz sem Frenk, kjer je igrala glavni lik pevke Ines. 20. junija 2018 je bil na YouTubu objavljen prvi singel Secret Messiah. V 2019 je izdala singla Imaginative Man in Un bacio di luna. 10. junija 2020 je bil izdan četri singel The Loop.

V Špas teatru je prvič sodelovala v komediji 5žensk.com, kasneje še v KO KO KOMEDIJI.

Vir: Wikipedija

Katarina %c4%8das
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK