Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Lado Bizovičar

Znani obraz s televizijskih zaslonov se sedaj, prvič v njegovi karieri sooča z gledališčem, v Špas teatru, ga lahko občudujemo v komediji 5moških.com, kjer s prezentiranjem »živalskih snubcev« iz občinstva izvablja salve smeha, s 5moških.com je Lado obnorel Slovenijo. Sedaj se je pridružil še finalnemu boju med spoloma, sprejel vlogo v zadnjem, 3.delu trilogije Ženske&moški.com, ponovno uspešno!
 

In kaj Lado pravi o 5moških.com:
5 moških je pustilo neizbrisen pečat na mojem vrtu, kjer so nastajali teksti za predstavo. Zaplate zemlje, kjer nikoli več ne bo rasla trava, ker smo jo poteptali v dolgih in zabavnih urah pisanja in vaj. Nekdaj košat bezgov grm si doslej še ni opomogel, ker ga je Boris do obisti osmukal cvetov. Pričakujoči sosedi, ki še danes čakajo na kakšno derenje izza ograje vrta, kjer so nekoč odmevale še nedokončane šale iz 5moskih.com.
Vsakdo od nas je za uspeh 5moskih.com žrtvoval nekaj svojega. Jaz sem žrtvoval svoj vrt. Sence ne bodo nikoli več padale na trato, tako kot so tistega poletja.
 

Če smo prvič Lada na odru gledali v predstavi 5moških.com se po odigranih 391 predstavah v Špas teater Lado vrača z novo uspešnico Slovenska muska od A do Ž. Lado pravi, da je Slovenska muska od A do Ž njegov otrok, lotil se je avtorstva od ideje do izvedbe. Kako vsestranski igralec je Lado je jasno že dolgo, tokrat se izkaže tudi kot odlični glasbenik, pevec in interpret slovenske glasbe od A do Ž.
 

O Slovenski muski od A do Ž pa takole:
 “Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč!” Lado Bizovičar in glasbeniki
 
Bizovic%cc%8car400x400
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK