Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Tadej Pišek

Tadej Pišek, je diplomirani dramski igralec, ki se je, do danes, ko dela kot svobodni kulturni delavec, predstavil in uveljavil tako v gledališču, kot tudi na radiu in televiziji.
 
Po zaključeni akademiji je igralsko spretnost razvijal v številnih predstavah in performansih, otroški publiki pa se je vtisnil v spomin v predstavah Pekarna Mišmaš, Sapramiška 2 – Sapramišja sreča in Zvezdica Zaspanka v režiji Roberta Waltla in produkciji Mini teatra, Kraljična na zrnu graha v režiji L. Menard in produkciji Zavoda Zofka, otroškega muzikala Rap simfonija na prapiščal v režiji Bojana Martinca, Picko in Packo v produkciji SNG Opera in balet Ljubljana, idr.

Sodeloval je z mnogimi velikimi gledališkimi hišami v Sloveniji in tujini, zadnji dve leti pa je tudi član igralskega ansambla Slovenskega gledališča Trst, za svoje delo pa je bil tudi večkrat nagrajen na mednarodnih festivalih. Njegovemu ustvarjanju pa se priključuje še veliko število sinhronizacij risank, radijskih iger, trije celovečerni filmi, ter pisanje dramskih besedil in scenarijev. Trenutno pa ga lahko spremljamo tudi kot Roka Slaka, glavnega protagonista nove slovenske serije Reka ljubezni.
 
Pis%cc%8cek 400x400
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK