Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Doplačilo v primeru odpovedi s strani kupca

NOVO: Brezskrbna odpoved kupljenih vstopnic!

Možnost doplačila za odpoved obiska predstav


Spoštovani obiskovalci,

V Špas teatru močno cenimo vaše mnenje, saj le vaše pravo zadovoljstvo ob obisku našega gledališča poganja kolesje smeha in uprizarjanja komedij že 25 let!

Ob vstopu v novo sezono smo ponovno upoštevali vaše želje in priporočila ter uvajamo novost - brezskrbno odpoved kupljenih vstopnic za ogled naših predstav.

V pogojih poslovanja večine organizatorjev prireditev je namreč nakup vstopnic dokončen; vračila kupnine, menjave vstopnic za drug datum, izdaja dobropisov in podobno, niso možni. Da bi se v Špas teatru kar najbolj  približali željam naših stalnih obiskovalcev, odslej nudimo možnost odpovedi že kupljenih vstopnic z le minimalnim doplačilom, pri tem pa vam za odpoved ni potrebno navesti prav nobenega razloga.

Doplačilo v primeru odpovedi s strani kupca velja za vse predstave v KD Mengeš in drugod po Sloveniji, ki so v sistemu Kupi karto.


Kako si zagotoviti možnost odpovedi:


•    Pri nakupu vstopnic v spletni prodaji ali na blagajni izberite možnost doplačila 1,20 € na vstopnico in si zagotovite možnost odpovedi. Velja izključno za spletno prodajo in blagajno Špas teatra. Ne velja na prodajnih mestih Eventim.
•    Plačilo je možno za vse vstopnice z košari.
•    Vstopnice lahko brez kakršnegakoli razloga odpoveste do 12 ur pred napovedano predstavo. 
•    Za izdajo dobropisa na: vstopnice@spasteater.com posredujte obvestilo o nakupu, ki ste ga prejeli na email - upoštevali bomo samo zahtevke, ki bodo prišli pravočasno in pravilno. Zahtevkov preko telefona, družbenih omrežij, drugih e-mail naslovov ter drugih komunikacijskih sredstev ne bomo upoštevali. 
•    Na zahtevek napišete podatke: ime in priimek kupca vstopnic, vaš ime in priimek (če niste vi kupec vstopnic), vaš email in vaša telefonska številka.
•    Izdajo dobropisa bomo izvršili najkasneje v 7 dneh od zahtevka na račun, iz katerega je bila izvršena kupnina. Dobropis bo izdan v obliki Špasne kartice.
•    Doplačila za možnost odpovedi v primeru odpovedi s strani kupca ne vračamo.
•    V kolikor je predstava odpovedana  z naše strani, vam kupnino skupaj z doplačilom naložimo kot dobropis na Špasno kartico.
•    Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.
•    Posebno obvestilo: sprememba glede vračanja kupnin se spremeni v izdajo dobropisa z dnem 16.1.2023.

 


➡️ Izpostavljeno: Pomembno za kupce vstopnic:
  • Odpoved mora Špas teater prejeti do 12 ur pred napovedano predstavo
  • Odpoved mora biti oddana pisno, na e-naslov: vstopnice@spasteater.com
  • Če se pri spletnem nakupu vstopnic ali na blagajni v Mengšu NE BOSTE odločili oz. izbrali »Doplačilo v primeru odpovedi s strani kupca«, vam kupljenih vstopnice ne bomo mogli stornirati, izdati dobropis ali menjati za drug termin, ne glede na razlog. Covid NI izjema pri pogojih za vračilo, menjavo ali izdajo dobropisa.
Veseli smo, da smo uvedli novost, ki je bila pomembna vam, našim obiskovalcem in polni pozitivnega pričakovanja začenjamo novo sezono. Želimo vam veliko prijetnih trenutkov ob gledanju naših predstav.
Pogoje poslovanja si lahko preberete tukaj.

Oglejte si tudi:

 

Dobrodošli v našem gledališču že 25 let! Ker…ŠPAS JE ZAKON!

#spaspraznuje25let    #spas je zakon

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK