Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Spletna predstava ob DNEVU ŽENA

Na pobudo ženskega spletnega portala Nepremagljiva.si in številnih pozivov obiskovalcev Špas teatra, smo ustvarili novo gledališko predstavo, ki je prirejena za ogled na spletu.

Uživajte!

S ponosom predstavljamo predstavo, ki bo nasmejala, segla v srce in polepšala življenje marsikateri ženski

 

Svetovna uspešnica z originalnim naslovom Love, Loss and What I Wore je poklon vsem ženskam. Napisala jo je Nora Ephron, podpisana pod največje filmske uspešnice: Romanca v Seattlu, Čaka te pošta, Ko je Harry srečal Sally, Julie & Julia ter mnogo drugih.
Prisluhnite zgodbam o 'pravem času', poroki, ločitvi, do tega, da postaneš babica in ducat drugim – vse nas učijo, kako se oblikuje ŽENSKA. Čisti užitek.
Zgodbe so različne: 'agonije nakupa modrčka', 'ikonografija Madonne', 'katastrofa v garderobi', 'omara', 'debela/suha', 'jaz, mama in Freud' in priljubljena 'sovražim torbico'. Nekaj je gotovo - všeč vam bo prav vsaka!

Ženske zgodbe so zabavne. Življenjske. Resnične.

V sebi nosijo smeh, veselja, ljubezni, tudi solz, tolažbe in objemov… Prav nič niso žensko pristranske, ampak osvežujoče realne in brutalno iskrene. So tudi nežne in sočutne, močne, takšne kot ženske so – nepremagljive. Ker svojo moč vedno zgradijo na vztrajnosti in milini.

Moški, očetje, ljubimci, možje - lahko pridejo in odidejo, a obleka je za vedno! Tudi če ne morete več zlesti vanjo.

»To je večer, ki gre neposredno v srce, dušo in nečimrnost vsake ženske, mlade ali stare.«  Liz Smith, angleška igralka, MBE

Torbica, bela srajca, obleka ob prvem poljubu, obleka za prvič, visoke pete, maturantska obleka, obleka, s katero sem odšla v porodnišnico, obleka, ki jo imam najrajši, a je tudi na roko več ne spravim, pogrebna obleka, scufane kavbojke, ki jih je mama že večkrat vrgla v smeti, moja 'little black dress', poročna obleka, modrček, ki sem ga dobila ob mazektomiji, push-up modrček, rdeče spodnje perilo, karirast plašč za posebne priložnosti... vsaka presneto živ spomin!
Spominov, ki jih v občinstvu sprosti predstava, je ogromno! Za milijone žensk obleke niso le "pokrivala", temveč pot skozi življenje, način za reševanje težav in osebni pogled na svet.

Za vse izjemne ženske: za prijateljice, mame, sestre, tete, sosede, babice… za vas so spletno predstavo pripravile izjemne ženske:

Ozadje:

Oglejte si kratek posnetek ameriške predstave

Svetovna uspešnica brez primere! Očarljivo življenjska.
Udarno gledališko predstavo, v katero se zaljubi vsaka ženska, sta po knjižni uspešnici LOVE, LOSS AND WHAT I WORE Ilene Beckerman spisali sestri, izjemni pisateljici Nora Ephron in Delia Ephron - sami ali v tandemu sta 'zakrivili' velike filmske uspešnice: Julie&Julia z Maryl Streep, Ko je Harry srečal Sally  z Meg Ryan in Billie Crystalom, Romanco v Seattlu in Čaka te pošta  s Tom Hanksom in Meg Ryan, Michaela  z Johnom Travolto in mnoge druge.


Svetovno znane igralke, ki so sodelovale pri predstavi:
Na gledaliških odrih na Broadwayu in West Endu so v predstavi zaigrala zvezdniška imena Hollywooda:  Mia Farrow, Rosie O'Donell, Brooke Shields, Doris Roberts, Rita Willson, America Ferrera, Tyne Daly, Christine Baranski, Debi Mazar, Kelly Bishop in druge… Vsaka ženska je edinstvena zgodba zase!

 

Predstava je prejela številne nagrade: Broadway World's Theatre Fans' Choice Award: Best-Off-Broadway 2010, nagrado Broadway.com: Najljubša nova Off-Broadway predstava 2010 po mnenju občinstva, ugledno gledališko nagrado Drama Desk Awards za doživetja v gledališču, ki jo podeljujejo v New Yorku, igralki Rosie O'Donnell in Tyne Daly pa sta bili nominirani za izjemno gledališko uprizoritev in nagrado Drama League Awards.

 

ŠPAS TEATER OSTAJA ZAPRT, ZA KRATEK ČAS SE SELIMO NA SPLET.

 

HVALA!  Z nakupom vstopnic podpirate kulturo, gledališče, igralce in druge soustvarjalce predstav.
Z nakupom vstopnic in ostalega darilnega programa omogočate tudi delovanje Špas teatra in obstoj številnih delovnih mest. Najlepša hvala. Vaš Špas teater, z vami že 23 let.

Posebno obvestilo: Špas teater je zaprt. Za splošne informacije o darilnem programu smo vam na voljo vsak delavnik od 10.00 do 14.00 na telefonski številki: 041 33 33 39. Lahko nam pišete na e-mail info@spasteater.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Vse informacije najdete na spletni strani, zato vam priporočamo, da si jih preberete.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK