Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ŠPASKO POPULARNOSTI, nagrade so podeljene

IZBIRAMO!


 

 

 

 

 

ŠPASKO POPULARNOSTI – ZNANI SO ZMAGOVALCI

RANKO BABIĆ, MAJA MARTINA MERLJAK, JURIJ ZRNEC IN IGRALCI AVDICIJE IMAJO ODSLEJ NEKAJ SKUPNEGA – PRIZNANJE ŠPASKO POPULARNOSTI 2020!

V mali vasi Žeje nad Domžalami se je na prostem odvila težko pričakovana razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj ŠPASKO POPULARNOSTI 2020. Gre za priznanja, ki jih podeljuje Špas teater favoritom občinstva. To je svoje glasove razdelilo med najbolj priljubljene; najbolj priljubljena predstava je postala Avdicija (režija: Jurij Zrnec), najbolj priljubljena igralka Maja Martina Merljak (muzikal Ljubezenske prevare), najbolj priljubljeni igralec pa je postal že več let prvak občinstva – Ranko Babić (monokomedija Kriza srednjih let).

Po 5-mesečnem spletnem glasovanju, ki je potekalo od 10.1.2020, tekom izrednih razmer in vse do 31.5.2020, se je na prireditvi na prostem zbralo 47 prijateljev, ustvarjalcev in sodelavcev. Udeležili so se podelitve priznanj občinstva ŠPASKO POPULARNOSTI, ki so jih v Špas teatru, z direktorico Urško Alič na čelu, ter nekaterimi slavnimi imeni slovenskih gledaliških odrov, podelil najbolj priljubljenim v sezoni 2019/20.

IZJAVA URŠKA ALIČ … tudi o podeljenih nagradah.

Kratko in zabavno prireditev je otvoril igralec Jan Bučar, vzdušje je nato s priredbo pesmi Samo ljubezen iz muzikala Ljubezenske prevare popestril pevec in igralec Gašper Rifelj, dogajanje je s svojo staro uspešnico dodatno razvnela vsestranska igralka, pevka in voditeljica Tina Gorenjak, ki v Špas teatru igra kraljico v Ljubezenskih prevarah in bo z novo komedijo Večno samska tudi otvorila tudi prihodnjo Špasovo sezono. Vsi trije so bili nominirani tudi za Špaska popularnosti.

Dogodek je tim Špas teatra načrtoval že takoj po zaključku glasovanja, a je bil zaradi muhastega junijskega vremena prestavljen. S soncem obsijane Žeje so tako v četrtek, 18. junija zaživele z zvezdami – prišlo je veliko znanih obrazov, zvezdnikov Špasovih komedij in prijateljev: Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Ranko Babić, Jan Bučar, Dario Varga, Helena Blagne, Marko Miladinović, Primož Vrhovec, Nadiya Bychkova, Goran Hrvaćanin, Mario Ćulibrk, Miha Brajnik, Maja Martina Merljak, Tina Gorenjak, Gašper Rifelj, Jernej Kogovšek, Damir Leventić, Nik Škrlec, Aleksandar Rajaković, Jernej Kogovšek, Nina Kleflin, Tijana Zinajić, Jure Karas in drugi.

Voditelj podelitve, igralec Jan Bučar z nominirano za Špaska popularnosti, igralko Tino Gorenjak (levo zgoraj), pevec in igralec. Gašper Rifelj (desno), nagrajenka za posebne dosežke, direktorica Špas teatra Urška Alič in nagrajenec za režijo, Jurij Zrnec (levo spodaj).

Tik pred razglasitvijo je navzoče z vzpodbudnimi besedami zahvale in optimizma, kljub izrednim razmeram v zabavni industriji, pozdravila direktorica Špas teatra, Urška Alič.

Razglasitev glasovanja občinstva, tj. zmagovalce kategorij in prejemnike Špaska popularnosti so izpeljali priljubljeni obrazi - Špasko popularnosti za najljubšo igralko so podelili komiki Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Goran Hrvaćanin (komedija Avdicija), prejela pa ga je Maja Martina Merljak (Ljubezenske prevare); Špaska popularnosti za najbolj priljubljenega igralca je iz rok igralk Maje Martine Merljak ter Tine Gorenjak prejel igralec Ranko Babić (Kriza srednjih let), Špaska popularnosti za najboljšo predstavo pa so podelili zvezdniški trio iz komedije Seks nasveti od A do Ž: Marko Miladinović, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec. Špaska so prejeli igralci komedije Avdicija: Miha Brajnik, Mario Ćulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupić, Damir Leventić, Nik Škrlec, Aleksandar Rajaković, Alojz Svete, Dario Varga in Jurij Zrnec.
Prav režiser komedije Avdicija, Jurij Zrnec, je prejel posebno priznanje Špas teatra za režijo najbolj uspešne komedije sezone, Avdicija, izročila pa mu ga je pevka in zvezda muzikala Menopavza, Helene Blagne.

Zelo zabavna razglasitev prejemnikov ŠPASKA POPULARNOSTI. Podelitev so vodili najbolj priljubljeni igralci in igralke sezone.

Srečanje in podelitev je bila sončna tako in drugače. Po dolgem času so se prijatelji iz gledaliških dvoran zopet lahko srečali v tako številni zasedbi. Čutiti je bilo, kako po mesecih zaprtih odrov in gledališč pogrešajo teater, predstave in špas. Navzoči so se zato z nasmehom in brez komentarja slikali ob zgovornem napisu »pogrešam ŠPAS«.

»Pogrešam ŠPAS«, pravijo znani obrazi, ki so se udeležili razglasitve in podelitve. Foto: XX
Na sliki: Tina Gorenjak, Goran Hrvćanin, Mario Ćulibrk, Marko Miladinović, Jurij Zrnec, Jure Karas, Bojan Emeršič, Helena Blagne.

 

PREVERITE NAGRAJENCE - več...

GLASOVANJE JE KONČANO.
V nagradnem skladu je bilo več kot 100 zelo zanimivih nagrad!

  1.    GLAVNA NAGRADA: križarjenje za 2 osebi – Špas na križarjenju do Grčije
  2.    OGLED MUZIKALA NA DUNAJU: najbolj obiskan muzikal CAT'S in spanje za 2 osebi
  3.    5 x DRUŽENJE Z IGRALCI ŠPAS TEATRA: Večerja s parom zvezdniških igralcev za 2 nagrajenca #neprecenljivo
  4.    1 x DRUŽENJE Z EKIPO PREDSTAVE V ZAODRJU
  5.    4 x ABONMA ŠPAS TEATRA ZA 2 osebi 2020/21
  6.    50 x VSTOPNIC ZA PREDSTAVE ŠPAS TEATRA v sezoni 2019/20
  7.    10 x DARILNA VSTOPNICA za sezono 2020/21
  8.    10 x ŠPASNA KARTICA V VREDNOSTI 25 €
  9.    10 x VIP VABILO ZA PREMIERE v sezoni 2020/21
  10.    10 X KNJIGA SEX TIPS FOR STRAIGHT WOMAN FROM A GAY MAN
Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK