Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Slomuska200x282

Slovenska muska od| A do Ž

Lado Bizovičar poje, pleše in vas nasmeje do solz v komediji Slovenska muska od A do Ž

Fb Tw Ig

Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Bizovic%cc%8car400x400
Lado Bizovičar
Konec400x400 400x400
Gašper Konec
Debevec 400x400 400x400
Miha Debevec

Vsebina

Slovenci nimamo Leksikona slovenske glasbe.
Nič hudega, Lado Bizovičar vas bo popeljal skozi abecedo od Avsenika do Žagarjeve, od popa do rocka, od fuzbal napevov do himne..., od Laibach do Molarja... katerega Molarja? Adis Molarja!
 
Eden in edini, neponovljivi Lado Bizovičar se vrača na oder Špas teatra z izjemno zabavno glasbeno predstavo. Združil je moči  z odličnimi glasbeniki in ustvaril parodijo na slovensko glasbo, ob kateri se vam bo ježila koža, usta raztegnila do ušes, mogoče pa pade tudi kaka solzica... od smeha seveda....
 
»Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč! »   Lado Bizovičar in glasbeniki
 

 

Galerija

  • Ok2a2453 foto marko ocepek
  • Ok2a2738 foto marko ocepek
  • Ok2a2611 foto marko ocepek
  • Ok2a1496 foto marko ocepek
  • Cz3c0260 foto marko ocepek

Ustvarjalci predstave

Eden in edini Lado Bizovičar skupaj z glasbenima virtuozoma Gašperjem Koncem in Miho Debevcem na odrih blesti z izjemno zabavno glasbeno predstavo Slovenska muska od A do Ž. Ustvaril je parodijo na slovensko glasbo, ob kateri se gledalcem ježi koža, usta so raztegnjena do ušes, marsikomu pa se utrne tudi kakšna solza, od smeha, seveda.
In ko k tej gledališki mojstrovini dodamo še dobrodelno noto, slovenskega košarkarskega junaka Gorana Dragića kot pobudnika predstave ter ambasadorje akcije, Košarkarsko zvezo Slovenije, Špas teater in moško člansko košarkarsko reprezentanco, dobimo zmagovalno kombinacijo, ki bo pomagala mlademu košarkarju Urbanu Gorjancu.
Enaindvajsetletni in 213 centimetrov visoki Urban Gorjanc je bil še lani resen kandidat za nastop v slovenski reprezentanci mlajših članov do 20 let na domačem evropskem prvenstvu. Košarka mu je pomenila vse, nato pa mu je odkrit Marfanov sindrom preprečil nadaljnje igranje košarke in vzel njegove sanje. Da pa je njegova življenjska situacija še težja, je za to krivih še nekaj drugih okoliščin. A Urban ostaja izjemna osebnost, odprt človek, velik borec in izjemno zanimiv sogovornik s težko zgodbo in veliko življenjsko izkušnjo.

Urbanu lahko pri premagovanju njegove bolezni in doseganju sanj pomagate tudi vi z nakupom vstopnice po ceni 20 € in ogledom predstave, ki se bo odvila v sredo, 28. avgusta, ob 21.00, v Festivalni dvorani na Bledu. Preživeli boste nepozaben smeha poln večer v družbi Gorana Dragića in ostalih junakov moške košarkarske reprezentance. Postanite junak tudi vi in skupaj pomagajmo Urbanu vrniti ukradene košarkarske sanje! Nima vsakdo priložnosti preživeti prijetnega večera s košarkarskimi junaki, hkrati pa s tem narediti še dobro delo.

Ostale informacije

Avtorja: Lado Bizovičar, Jure Karas
Avtor glasbenih aranžmajev: Gašper Konec

 

 

Cene vstopnic


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK