Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Kako do vstopnic – KD Mengeš

Kulturni dom Mengeš

 
Slovenska 32, 1234 Mengeš
041 33 33 39 (telefonske rezervacije vsak delovnik od 9.00 do 15.00, ter v času, ko je odprta blagajna)    
 
Vstopnice za predstave v Kulturnem domu Mengeš lahko kupite 

Delovni čas blagajne v Kulturnem domu Mengeš

Rezervacija vstopnic

Rezervacij za predstave v okviru Špasnega poletja niso možne. Vstopnice so v prodaji samo preko spletne prodaje TUKAJ ali na Eventim prodajnih mestih.
 

Imetniki darilnih vstopnic Špas teatra, Eventim in Petrolovih darilnih bonov opravite rezervacijo po telefonu na tel. številko: 041 33 33 39 ter slikano darilno vstopnico Špas teatra, Eventima oziroma slikani Petrolov darilni bon pošljete na e-naslov: vstopnice@spasteater.com, v kolikor ni potrebno doplačilo.  Za rezervirano predstavo vstopnice prevzamete na dan predstave, pol ure pred njenim začetkom, na blagajni Špas teatra v KD Mengeš ob predložitvi originalne darilne vstopnice Špas teatra,Eventima oziroma Petrolovega darilnega bona. V kolikor rezerviranih vstopnice ne prevzamete, darilna vstopnica Špas teatra, Eventim oz Petrol bon ni več vnovčlijv. V primeru, ko je potrebno doplačilo k nakupu vstopnice, se nakup opravi najkasneje dva dni po opravljeni rezervaciji na blagajni Špas teatra v KD Mengeš.
 
Z darilno vstopnico Špas teatra lahko opravite nakup preko spleta!

 

Plačilo

 • Na blagajni Kulturnega doma Mengeš lahko opravite nakup vstopnic z gotovino, plačilnimi karticami, darilno vstopnico, Špasno kartico, Petrolovim darilnim bonom ali z Eventimovo darilno vstopnico.
 • Nakup preko spletnega mesta https://spasteater.kupikarto.si/ je mogoče s kreditnimi karticami, Špasno kartico, darilno vstopnico in s plačilnim sistemom NLB klik.
 • Plačilo na www.eventim.si, www.mojekarte.si ter na prodajnih mestih Eventim se opravi skladno s pogoji plačila posameznega ponudnika.

Zamenjava vstopnic / vračilo kupnine

Nakup vstopnic je dokončen in kupec ne more zahtevati vračila kupnine, zamenjati terminov ali odpovedati naročila.

Skladno z 12. točko 43. Člena Zakona o varstvu potrošnikov potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri storitvah za prosti čas, pri katerem se podjetje zaveže, do bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku. Glede na navedeno zakonsko izjemo, v skladu s katero potrošnik nima pravice do odstopa od nakupa vstopnic, so vsa naročila vstopnic obvezujoča, ne glede na način naročila (po telefonu, faxu, elektronski pošti ali preko spleta.).

Zamenjava vstopnic / vračilo kupnine - velja za zaradi epidemije korona virusa prestavljene prestavljene predstave: V večini vse spomladanske termine smo za vas uspeli prestaviti na jesenski čas. Posamezne predstave so objavljene na sporedu, kjer je zapisano za kater termin nadomeščanja veljajo že kupljene vstopnice. Vračilo denarja za prestavljene predstave je bilo možno od 15.6. do 3.7.2020 - po tem terminu vračilo niso več mogoča.

 
Rezervirane vstopnice lahko:
 • dvignete na blagajni v KD Mengeš v dveh dneh
 • plačate z darilno vstopnico (ob rezervaciji poveste kodo na vstopnici) in jih prevzamete pred predstavo
 • plačate s Špasno kartico (ob rezervaciji poveste številko kartice) in jih prevzamete pred predstavo

Odpoved predstave s strani Špas teatra

Če je termin predstave prestavljen s strani Špas teatra zaradi bolezni v ansamblu ali drugih okoliščin, ki jih ni mogoče predvideti, že kupljene vstopnice veljajo za nadomestni termin, ki ga določi Špas teater. V primeru prestavitve predstave bo na spletni strani Špas teatra objavljeno obvestilo, v katerem bo naveden tudi nadomesten termin, v katerem se bo predstava izvedla. Če je predstava le prestavljena in ne odpovedana ni mogoče zahtevati vračila denarja.

V primeru, da je predstava odpovedana s strani Špas teatra, je mogoče na prodajnih mestih, kjer je bil opravljen nakup vstopnic, zahtevati vračilo denarja. Rok, v katerem je mogoče zahtevati vračilo denarja je naveden v obvestilu o odpovedi predstave na spletni strani Špas teatra https://www.spasteater.si. Ob zahtevku za vračilo denarja je nujna predložitev vstopnic odpovedane predstave.

V izogib nevšečnostim obiskovalcem priporočamo, da pred odhodom na predstavo preverijo, če ni bila le ta slučajno prestavljena ali odpovedana.

Zgoraj navedeno velja za vse vstopnice, ne glede na to, ali so kupljene v spletni prodaji, na prodajnih mestih, kjer se predstava izvaja ali na prodajnih mestih Eventim.


Podjetja

Za vas smo pripravili posebno ponudbo. Za vse informacije smo vam na voljo na marketing@spasteater.com ali vstopnice@spasteater.com. Tel: 01 729 1234.

Ostale pomembne informacije
 • Vsak kupec nam lahko pove telefonsko številko in v primeru odpovedi vas lahko o nastali situaciji obvestimo. Prejemali boste koristne informacije in program Špas teatra.

(Prejemanje obvestil preko SMS-a je za gledalce brezplačno. V skladu z zakonom o varovanju podatkov - GDPR se Špas teater obvezuje varovati podatke, številke uporabimo v tržne namene in jih ne posredujemo tretji osebi.) Več o varovanju podatkov .

 • Po začetku predstave vstop v dvorano ni dovoljen, zato vas vljudno prosimo, da ne zamujate.
 • Prosimo vas, da pred vstopom v dvorano izključite prenosne telefone in naprave, ki oddajajo zvočne signale.
 • V dvorano ni dovoljen vnos hrane in pijače.
 • Med predstavo ni dovoljeno fotografiranje in snemanje.
 • Kulturni dom Mengeš ima  urejen dostop za invalide.
 • Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev in programa
 • V primeru, da si predstavo želi ogledati invalid (na vozičku), nas na to opozorite ob rezervaciji vstopnic. Dostop za invalide je mogoč.
 
Oglejte si tudi:

Špas teater – zaupanja vredna blagovna znamka. Z vami že 23 let.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK