Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Salve smeha na premieri Avdicije

V Špas teatru smo postregli z že tretjo premiero letošnje sezone, ultra smešno komedijo Avdicija, pod katero se kot režiser in soavtor podpisuje eden in edini Jurij Zrnec. Ta je z odlično igralsko zasedbo ustvaril komedijo, ki je na premieri nasmejala številne znane obraze, zdaj pa bo osvojila še vso Slovenijo.

Na oder najuspešnejšega komercialnega gledališča pri nas je Jurij Zrnec, ki velja za enega najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji, postavil novo komedijo Avdicija, v kateri spremljamo kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko Akademijo, kjer sprejmejo samo največje talente. Odlični igralci Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič, Damir Leventič, Aleksandar Rajaković in Nik Škrlec so se kot kandidati zapletali in odpletali pred igralskimi izzivi ter se razgalili do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo prepričati komisijo, ki jo kot profesor vodi igralec Alojz Svete.

Svojo komedijo si je kar iz prve vrste ogledal tudi Jurij Zrnec, ki je zelo navdušen nad igralci. "Zelo sem zadovoljen s premiero. Fantje so na odru zaživeli in čisto prepričali gledalce in mene. Imeli smo intenzivne vaje in smo se nagarali, ampak je pa zato predstava odlična in zelo raznolika, s čimer smo komedijo dvignili na malo bolj zahteven nivo in v različne sfere humorja. Zelo sem ponosen na fante," je na premieri povedal zadovoljni režiser Jurij Zrnec, ki je po skoraj desetih letih spet združil moči z Urško Alič in Špas teatrom. "Res sem vesela in srečna, da lahko spet piševa skupno zgodbo, ki bo do solz nasmejala Slovenijo. Fantje na odru so več kot fantastični, smešni in zanimivi, predvsem pa so prava osvežitev za naše gledalce," je povedala zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič.


Na slavnostni premieri v Špas teatru se je trlo znanih obrazov, ki so si želeli prvi ogledati komedijo, o kateri se bo še dolgo govorilo. Do solz so se nasmejali Rebeka Dremelj, Tina Gorenjak, Nataša Pirc Musar, Klemen Bunderla, Neisha, David Urankar, Uroš Smolej, Gorka Berden, Špela Grošelj, Tomaž Kozlevčar in mnogi drugi.

"Smeh zagotovljen! Igralci fantastični! Najbolj pa me je od vseh totalno sezul igralec Nik Škrlec. Uau! Ne bom vam nič povedala, ampak ljudje moji - kaj ta tip dela! Bolano! Navdušena! Pojdite pogledat," je povedala Rebeka Dremelj. "Bravo celotni ekipi! Solze so mi curljale od smeha in hlastala sem za zrakom," je po predstavi priznala igralka Gorka Berden. "Tako se že res dolgo nisem nasmejala. Čestitke vsem fantom, ki so res pravi komedijanti in lahko rečem samo - kapo dol in hvala za smeh," pa je dodala igralka Tina Gorenjak.

VEČ O PREDSTAVI in TERMINIH ... tukaj

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK