Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Nakup vstopnic z novimi boni!

Splošne informacije o unovčitvi turističnega BON21

BON21

1.    Do bona je upravičena oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 30 .6. 2021.
2.    Odrasla oseba, ki bo v letu 2021 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 100 €, mladoletna oseba (rojena po letu 2003) pa je upravičena do bona v višini 50 €.
3.    Boni ne obstajajo v fizični obliki, temveč so evidentirani kot dobroimetje upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki), kjer je mogoče tudi spremljati stanje svojega bona. Bona ni možno zamenjati za gotovino.
4.    Več o tem tukaj


ZA KATERE VSTOPNICE LAHKO KORISTIM BON21

5.    Novi BON21 se lahko vnovči za

  • NAKUP IZVEN VSTOPNIC
  • ABONMAJA 2021/22
  • ŠPASNE SEZONSKE KARTICE (posebni pogoji)

6.    Boni se lahko unovčujejo v poljubnih zneskih, glede na ceno vstopnice, Špasne sezonske kartice ali abonmaja. To ne velja za prenesene bone, kjer se bon lahko vnovči le v enkratnem znesku.
7.    Najnižja vrednost je 15 €

KDO SO UPRAVIČENCI ZA KORIŠČENJE BON21

8.    Do bona je upravičena oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 30 .6. 2021.
Odrasla oseba, ki bo v letu 2021 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 100 €, mladoletna oseba (rojena po letu 2003) pa je upravičena do bona v višini 50 €. Obrazec je na voljo tukaj: PRILOGA 1

Preneseni boni BON21
9.    Bon za mladoletnega upravičenca unovčijo zanj starši zakoniti skrbniki ali druga oseba, h kateri je mladoletni upravičenec z odločbo pristojnega organa zaupan v varstvo in vzgojo in za mladoletnega upravičenca dejansko skrbi (npr. rejnik). Obrazec je na voljo tukaj: PRILOGA 2
10.    Preneseni bon se lahko unovči le v enkratnem znesku  Bon je prenosljiv med sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), med zakonci in zunajzakonskimi partnerji, med partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, med otroci in njihovimi zakonskimi zastopniki, če to niso starši. V skladu z zakonom prenos med brati in sestrami ni mogoč. Obrazec je na voljo tukaj. PRILOGA 3

Več o tem tukaj

KAKO OPRAVIM NAKUP Z BON21

Pokličite na telefonsko številko 041 33 33 39, ali pa pišite na e mail bon@spasteater.com in dobili boste vse podrobne informacije.

KAJ NE MORETE KUPITI Z BON21

Nakup vstopnic v spletni trgovini ni možen.
Nakup darilih vstopnic ni možno.
Nakup Špasne kartice s trajanjem 2 leti ni možen.

DO KDAJ LAHKO VNOVČIM BON21

Naročila in plačila vstopnic z BON21 sprejemamo do 24 ur pred želeno predstavo. Kasnejših rezervacij  ali reklamacij ne upoštevamo.
Bon je možno unovčiti od 2.8. 2021 do 31. 12. 2021 za predstave iz programa, do razprodaje.

DRUGA SPLOŠNA DOLOČILA PRI NAKUPU VSTOPNIC ŠPAS TEATRA

BON21 je plačilno sredstvo in za kupce vstopnic veljajo pogoji poslovanja Špas teatra tukaj.

Hvala ker z unovčitvijo bonov podpirate Kulturno društvo Špas teater, ki na področju Slovenije že 23 let deluje brez državnih pomoči.

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK