Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ŠPASNO POLETJE od 11. 6. 2022 do 16. 9. 2022

Zvezde na nebu, zvezde na odru, zvezde v očeh!

Tako, kot se ŠPASNEMU POLETJE najbolj poda!
Špas teater že drugo leto ne razveseljuje občinstvo le kot najbolj nasmejano gledališče v jesensko-pomladnem delu gledališke sezone, temveč bomo s poslanstvom NASMEJATI SLOVENIJO nadaljevali tudi v toplih poletnih mesecih, z najboljšimi komedijami - od junija do septembra!

UŽIVATI POLETJE NASMEJANI IN Z DOBRIMI ENERGIJAMI ŠIK PRIZORIŠČ – NI LEPŠEGA!
20+ dogodkov  |  6 + lokacij  |  35+ nastopajočih = NASMEJANA SLOVENIJA!
 
Ponovno smo za vas poiskali čarobne 'poletne' lokacije, ki vam najboljšo gledališko zabavo ponujajo v objemu prijetnega ambienta poletnih prizorišč:  blizu obale, na gradu, v objemu senc poletnega drevja, v bližini jezera, na sončni strani Alp ali v zeleni oazi urbanega središča – povsod vam bo LEPO!

Festival ŠPASNO POLETJE namreč združuje niz večerov z zabavnim kulturnim programom, ki vam izpolni dan in napolni srce! Na trendy poletnih lokacijah boste uživali v čaru gledališča in v dobri družbi, kar je zagotovo popotnica za nepozabni večer – pa naj bo v dvoje ali družbi prijateljev.

Izbrana prizorišča: RUSKA DAČA LJUBLJANA, STARI GRAD CELJE, IVARČKO JEZERO, ODER MINORITI MARIBOR, MURDER MYSTERY VEČERI V HOTELU DOLENJC V NOVEM MESTU, HOTELU EVROPA V CELJU, HOTELU PORTOROSE V PORTOROŽU IN HOTELU ARENA V MARIBORU

ZVEZDNIŠKE KOMEDIJE, PREDSTAVE IN KONCERTI   
V programu festivala so vključene Špasove največje uspešnice in gostujoče predstave (po abecedi):

AVDICIJA, ekipa 1, nagrajena komedija v režiji Jurija Zrneca z vrhunsko zasedbo: Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič, Aleksandar Rajaković, Nik Škrlec kot kandidati in Alojz Svete/Dario Varga kot profesorja

AVDICIJA, ekipa 2, nagrajena komedija v režiji Jurija Zrneca z vrhunsko zasedbo: Miha Brajnik, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič,Damir Leventić, Nik Škrlec kot kandidati in Alojz Svete/Dario Varga kot profesorja

EROTIKA PO EMERŠIČU, monokomedija z manjšim igralcem in pečico, igra Bojan Emeršič

KRIZA SREDNJIH LET, z nagrajenim komikom, igralcem Rankom Babićem

MALA TERASA, koncertna komedija v izvedbi Gorke Berden, Jaše Jamnika in Eve Boto s Tomi Purich bandom.

MURDER MYSTERY VEČERJA - KVANTUM BREZČUTJA  ob odlični večerji razrešite umor – napeto do zadnjega diha!

VEČNO SAMSKA, komedija o (zelo smešni) tragediji samskega življenja, igrata Tina Gorenjak in Arnej  Ivković

ŽENSKA: ljubezni, izgube in obleke, 'special' predstava v izvedbi izjemnih igralk: Nataša Barbara Gračner, Mojca Funkl, Desa Muck, Saša Pavlin Stošić, Vesna Pernarčič in kot alternaciji Maja Martina Merljak ter Karin Komljanec.
Gostujoče predstave in koncert:

FANTOVŠČINA, nova komedija, kjer vas bodo nasmejali Sašo Stare, Žan Papić in Gašper Bergant

KLEMEN SLAKONJA & Small band: NI, DA NI, Klemen Slakonja ni le odličen igralec in interpret, ampak tudi izjemen pevec, ki bo z bandom poskrbel za koncert, poln znanih melodij in iskrivega humorja.

ZBOGOM KORONA, MI GREMO NA DOPUST, Perica Jerković in Robert Petan se v komediji z akordi sprašujeta, kam je izginil smeh….

En festival, več prizorišč in en velik skupni cilj: nasmejati vso Slovenijo!

Cene vstopnic za posamične predstave so zapisane na strani predstave.
Prodaja vstopnic:

  • Spletna prodaja Špas teater: https://spasteater.kupikarto.si/ (možnost plačila s Špasno kartico in Maestro, Mastercard, Visa)
  • PETROL in ostala prodajna mesta Eventim (razen za Murder mystery večerjo)
  • Prodaja vstopnic na lokacijah

 

Urška Alič, direktorica Špas teatra je svojo poletni špasni ansambel pospremila na pot z besedami:
»Neizmerno sem vesela, da se bo tudi letos naša karavana gledališke zabave selila po poletno obarvani Sloveniji. Verjamem, da se bo naše zvesto občinstvo, podobno kot lani, na program poletnega festivala odzvalo v polnem številu!

Ljudje nujno potrebujemo smeh in veselje v svojih življenjih in poslanstvo Špas teatra je, da ga postrežemo čim večkrat in širom po naši deželi dobrih ljudi, ki imajo dokazano veliko smisla za humor.« :)

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK