Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Terasa 400x560 plakatek

Mala terasa

Koncertna komedija

komedija za dva in koncert odlične Eve Boto!

 
 

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Gorka berden
Gorka Berden
Eva boto
Eva Boto
Jasa jamnik
Jaša Jamnik

Vsebina

Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić bandom. Naj se 'greva malo ven' spremeni v najboljši možen večer. 
 
Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno - bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevljev zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega! 

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: "Vrhunskooooo!" In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto.

Obeta sem vam čudovit, dva v enem, večer!

Galerija

  • Spas terasa 1920x1080 3
  • Spas terasa 1920x1080 4
  • Spas terasa 1920x1080 11
  • Spas terasa 1920x1080 9
  • Spas terasa 1920x1080 13
  • Spas terasa 1920x1080 8

Ustvarjalci predstave

Besedilo: Kamenko Kesar

Režija: Jaša Jamnik

Band: Eva Boto, Tomi Purić,  Janez Skaza, Aleš Ogrin

Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik

 

 

 

 

 

Ostale informacije

Premiera: 25.junij 2021

Traja: 1 uro in 50 minut in nima odmora

Na sporedu:

12.11.2022 ob 19.00 Ruska dača, Ljubljana;  koncertna komedija z Martinovim prigrizkom (cena vključuje vstopnino in Martinov prigrizek in kozarec mošta); cena vstopnice 38,00 €

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 20 € do 24 €

Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

Cenik vstopnic velja od 1.10.2022  več tukaj.

Zaključene predstave za podjetja: povpraševanje na marketing@spasteater.com

 

 

 

 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK