Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

ponudba za podjetja

Pozdravljeni v najbolj nasmejanem gledališču v Sloveniji!

► ŽELITE ORGANIZIRATI DOGODEK ZA SODELAVCE ALI POSLOVNE PARTNERJE?

Izvedba gledaliških predstav je še vedno dovoljena in imamo rešitev za vas! Povabite jih v najbolj popularno gledališče v Sloveniji. S tem boste najboljše predstavljeni v očeh sodelavcev in poslovnih partnerjev, saj ste izbrali  eksplozijo zadovoljstva ob ogledu naših komedij.
Na najboljši možen način in z zabavno pozornostjo boste poskrbeli za TRI V ENEM: pozornost ob koncu leta, atraktivni izbor darila in tisto, kar se sicer težko kupi - smeh iz srca in srečna okolica.

NE POZABITE NA ŠPAS! Nakup vstopnic ali predstav je izjemna družbena podpora Špas teatru, ustvarjalcem in številnim zaposlenim  – smo edino gledališče v Sloveniji, ki se financira izključno od prodaje vstopnic, brez podpore državnih subvencij. Z izbiro nakupa in ogleda predstav nas podprite danes in v tem času, da bomo mi  lahko v prihodnje še naprej razveseljevali vas, kot jih že polnih 24 let. Več o nas…

► KAKO?
 

Nudimo vam ogled HIT predstave/komedije na LOKACIJAH ali ON-LINE oglede.

 • Ogled predstave iz našega programa  Izberite predstavo, termin, lokacijo in zakupite določeno število vstopnic
 • Ogled predstave, ki jo EKSKLUZIVNO odigramo le za vas na želeni lokaciji Predstavo, termin in lokacijo si izberete, mi poskrbimo za zabavo. Izvedba zaključenih predstav je tudi v času ukrepov dovoljena.
 • Ogled predstave V ŽIVO, preko spletnih platform. Priklopite se na ogled v živo! Vaši vabljeni na gledališki spletni dogodek spremljajo predstavo, ki poteka v živo.
 • Ogled posnetka predstave NA ZAHTEVO, preko spletnih platform. Izberite med predstavami, ki so posnete in jih vaši skupini/gostom predvajamo v želenem terminu.
 • Darilni program – DARILNE VSTOPNICE, ŠPASNE KARTICE, ostali darilni program. Se nikakor ne morete odločiti, kaj je najbolj primerno za vaše sodelavce ali poslovne partnerje? Pester izbor iz naše spletne trgovine.

► PREDSTAVE IZ NAŠEGA PROGRAMA:

ŽENSKA: ljubezni, izgube, obleke je 50-ta 'special' produkcija Špas teatra, kolekcija zgodb izjemnih žensk – življenjska in z duhovito noto. Igrajo izjemne: Nataša Barbara Gračner, Desa Muck, Mojca Funkl, Vesna Pernarčič in Saša Pavlin Stošić, v režiji Tijane Zinajić.
VEČNO SAMSKA, avtorska komedija igralke Tine Gorenjak in radijske voditeljice Tanje Kocman, v kateri s plesno-igralskimi vložki nastopa tudi Arnej Ivkovič, ki je 2019 s Tanjo Žagar zmagal v šovu Zvezde plešejo. Komedijo je režirala Tijana Zinajić.
♦ AVDICIJA, hit komedija, pri kateri je pod besedilo in režijo podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji, Jurij Zrnec. Skupaj z najbolj priljubljenimi komedijanti in tv zvezdniki v Sloveniji je ustvaril presežek v komediji. Nastopajo: Alojz Svete/Dario Varga/Jurij Zrnec v vlogi profesorja na igralski akademiji ter kandidati: Miha Brajnik, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek, Dejan Krupić, Damir Leventić ,Aleksandar Rajaković in Nik Škrlec.
♦ KRIZA SREDNJIH LET, komedija v izvedbi ljubljenca občinstva in avtorja predstave Ranka Babića, ki je nadaljevanje predstave-rekorderke Moška copata.
EROTIKA po Emeršiču, monokomedija velikana slovenske komedije Bojana Emeršiča, ki v komediji parom razkrije, kako spremeniti življenje v dvoje NA BOLJE, pod tekst se je kot soavtor podpisal Jure Karas.
MALA TERASA, koncertna komedija, ki poveže gledališko igro in glasbeni koncert. Gledališki del, v katerem igrata igralka Gorka Berden in igralec/režiser Jaša Jamnik je avtorsko delo Kamenka Kesarja, priljubljenega pisca humornih knjig in nedeljskega bloga, glasbeni del pa je prevzela izjemna vokalistka Eva Boto s skupino Tomi Puricha.
KLEMEN SLAKONJA & Small band: NI, DA NI Klemen Slakonja ni le odličen igralec in interpret, ampak tudi izjemen pevec, ki bo poskrbel za zabaven glasbeni večer, poln znanih melodij in iskrivega humorja ter odličnimi interpretacijami od Slavoja Žižka, Jana Plestenjaka, Modrijanov, Oliverja Dragojeviča, pa vse do Putina in svetovnih hitov Eda Sheerana, Coldplay, U2, Franka Sinatre in celo Pavarottija. (gostovalna predstava)

 

PREDNOSTI OGLEDA PREDSTAV ŠPAS TEATRA V MENGŠU

Priporočamo ogled v Kulturnem domu Mengeš, eni od največjih dvoran v Sloveniji, matični dvorani Špas teatra, ki omogoča zadostno število sedežev in varnostno razdaljo med obiskovalci.  

 • Mengeš je pozicioniran v centralni Sloveniji, kar pomeni, da imajo vaši poslovni partnerji iz kateregakoli kraja v Sloveniji največ dobro uro vožnje in ne zgubljajo časa v gostem mestnem prometu
 • Brezplačen parkirni prostor tik poleg Kulturnega doma
 • Dvorana prejme do 450 vabljenih – sedežni red se prilagaja aktualnim Covid ukrepom
 • Možnost predstavitve vašega podjetja
 • Glede na vladne ukrepe:
 • Možnost pogostitve pred in/ali po predstavi   
 • Organizacija cateringa po vaših željah
 • Zabava z živo glasbo ali DJ-jem po predstavi

V Kulturnem domu Mengeš vam nudimo odkup IZVEN vstopnic ali izvedbo ZAKLJUČENE predstave.

► Zakaj predstava za zaključeno skupino?
EKSKLUZIVNO vam za vaše vabljene na izbrani lokaciji in izbranem terminu odigramo katerokoli uspešnico iz našega programa. Prednosti je več:

 • ogled predstave z zaključeno skupino je vedno nekaj posebnega – vzdušje je sproščeno in prijetno.
 • cenejši odkup glede na ceno vstopnic – do 25%

Pri zakupu celotne predstave je prednosti še več:

 • ustvarjalci lahko osebno nagovorijo skupino, kar je ekskluzivna dodatna pozornost za goste
 • na tovrstni uprizoritvi so možne dogovorjene dodatne promocijske aktivnosti (panoji pred dvorano, nagovor občinstva s strani organizatorja pred predstavo, ipd.).

► ON LINE predstave
so odlična odločitev za podjetja, ki se ne odločijo za ogled predstave v živo v eni izmed dvoran, a želijo vabljenim kljub temu omogočiti ogled odlične komedije ter jim podariti sprostitev, smeh, zabavo – najboljšo pozornost ob zaključku leta!

 • Enostavna organizacija in komunikacija z vabljenimi
 • Visok odziv povabljenih
 • Primerno tudi za vabljene z odročnih lokacij/držav/enot podjetja.

Se nikakor ne morete odločiti, kaj je najbolj primerno za sodelavce ali za vašega poslovnega partnerja?

 

IZBERITE  IZ NAŠEGA DARILNEGA PROGRAMA!

So sezone, ko je vaš delovnik tako zaseden, da si vaši poslovni partnerji in zaposleni ne morejo ogledati katere izmed predstav kot skupina.

Tudi v tem primeru imamo rešitev za vas - podarite najzabavnejše darilo:

► Darilna vstopnica Špas teatra
Obdarjenci si sami izberejo predstavo, ki jo želijo videti, sami si izberejo tudi termin predstave.
Več o darilni vstopnici tukaj: https://www.spasteater.si/darilne-vstopnice

► Špasna kartica
Špasna kartica je plačilno sredstvo, ki ima naložen poljubni znesek in velja za katerokoli predstavo Špas teatra v Kulturnem domu Mengeš, primerna je za vse, ki radi kupujete v spletni prodaji in ne želite plačevati s svojo plačilno kartico.
Več o Špasni kartici tukaj: https://www.spasteater.si/spasna-kartica

PREBERITE SI VEČ O DARILNEM PROGRAMU tukaj

 

ZAKAJ ŠPAS TEATER?

Ni naključje, da smo najbolj popularno gledališče v Sloveniji.

 • Za ljudi ustvarjamo že 24 nasmejanih let.
 • Najbolj priljubljeno slovensko gledališče, ki beleži že več kot 2.300.000 obiskovalcev.
 • Že 51 predstav v lastni produkciji: v programu so domače predstave priljubljenih avtorjev in svetovne uspešnice z Broadwaya, Off-Broadwaya in londonskega West-Enda
 • Mediji in obiskovalci so Špas teater oklicali za gledališče Slovenk in Slovencev.
 • Prejemnik Viktorja za posebne dosežke in popularizacijo gledališča.
 • Podrl največ gledaliških rekordov (gledališki maraton, predstave na prostem, dobrodelnost)
 • Prejel je številne žlahtne nagrade na Dnevih komedije (za predstave, režiserja, igralce)
 • Izvedli smo že več kot 6.000 predstav oz. kulturnih dogodkov po vsej Sloveniji.
 • Dvorane, kjer igra Špas teater, so 97,3-odstotno zasedene.

Priporočamo vam, da se nam oglasite čim prej in rezervirate vašo predstavo in doživetje na marketing@spasteater.com | 040 33 33 39


Dobrodošli v najbolj nasmejano slovensko gledališče! Že 24 let.

Čas je za ŠPAS!

 

 

 

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK