Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart

Pravila poslovanja

Pogoji poslovanja Špas teatra (nakup vstopnic, darilnih vstopnic, špasnih kartic)  

Kulturno društvo Špas teater v svojem programu izvaja predstave v Kulturnem domu Mengeš in v dvoranah v drugih krajih po Sloveniji. Predstave, organizirane z naše strani, so pri programu označene z besedo izven.

Pri vseh predstavah, označenih izven velja:

Nakup vstopnic 

Pri nakupu vstopnic pozorno preberite podatke:

 

Zamenjava vstopnic oziroma vračilo kupnine

(V skladu z 12. točko 43. Člena Zakona o varstvu potrošnikov potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri storitvah za prosti čas, pri katerem se podjetje zaveže, do bo izpolnilo svojo obveznost ob točno določenem datumu ali v točno določenem roku. Glede na navedeno zakonsko izjemo, v skladu s katero potrošnik nima pravice do odstopa od nakupa vstopnic, so vsa naročila vstopnic obvezujoča, ne glede na način naročila (po telefonu, faxu, elektronski pošti ali preko spleta.)

Odpoved s strani Špas teatra

Zgoraj navedeno velja za vstopnice, kupljene na prodajnih mestih Eventima oziroma na prodajnih mestih blagajn, kjer se izvede predstava.

Vstopnica je prenosljiva na drugo osebo.

Darilna vstopnica  

Darilna vstopnica je plačilno sredstvo v spletni trgovini in na blagajni Špas teatra (za predstave v KD Mengeš)

Darilna vstopnica je prenosljiva na drugo osebo.

Špasna kartica  

Špasna kartica je prenosljiva na drugo osebo.

Abonmajske vstopnice

Pravne osebe

Osebni podatki

Ob rezervaciji vas prosimo za vašo telefonsko številko. S tem ste vpisani v Klub Špas in prejemate koristne informacije in program Špas teatra. Prejemanje obvestil preko SMS-a je za gledalce brezplačno. V skladu z zakonom o varovanju podatkov GDPR (več o politiki varovanja osebnih podatkov – tukaj), se Špas teater obvezuje varovati podatke, telefonske številke ali vaš mail uporabimo v tržne namene ali namene izboljšanja naše ponudbe in jih ne posredujemo tretji osebi.

Namen obveščanja je: