Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Spas bagola plakatek

Aljoša Bagola: Kako biti v redu

Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas!

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Vsebina

Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja, avtor knjižnih uspešnic in Fatalni moški 2021, na naš oder prihaja z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem Kako biti v redu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

Večer bodo ekskluzivno popestrili glasbeni vložki Aljoševega brata Dominika, ki kot Balladero že vrsto let niza radijske uspešnice.

To pa še ni vse!

Po predavanju boste imeli priložnost za nakup knjig Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša tudi z veseljem podpisal. Čaka vas torej odlična priložnost za poučen in razvedrilen večer s prijateljicami ali s partnerjem!

Galerija

  • Mediaspeed1399
  • Mediaspeed1427
  • Mediaspeed1483

Ustvarjalci predstave

Avtor in predavatelj: Aljoša Bagola

Ostale informacije

Cene vstopnic

Redna cena vstopnice od 23 € do 19 €

 Popustov do nadaljnega ne priznavamo.

 

Cenik vstopnic velja od 1.12.2021


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK