Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Madagascar spas 400x560

Madagascar

Slovenski družinski muzikal narejen po svetovni uspešnici!

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Lea Bartha, Blaž Vrbič, Jure Plavec, Danaja Koren, Srđan Milovanović in drugi

Vsebina

MADAGASCAR – DRUŽINSKI MUZIKAL

Kdo ne pozna svetovno znanega podviga o pobegu na prostost in optimistične zgodbe o prijateljstvu?! Oglejte si odlično slovensko izvedbo z zvezdniško zasedbo, ki poje v živo in pleše, kot da prihaja
naravnost z Madagascarja!


POBEG NA MADAGASCAR Z ZNANIMI OBRAZI

V New Yorškem mestnem živalskem vrtu završi! Živali, ki najbolj pogrešajo svobodo, so se odločile, da ga zapustijo in se podajo veliki dogodivščini naproti. Ta se bo končala z divjo zabavo in »muvanjem« na plaži Madagascarja – saj poznate refren »I like to move it, move it«, »Jaz rad ga muvam, muvam«?

V like leva, povodnega konja, pingvinov, žirafe, zebre in lemurja se v tem pustolovskem muzikalu   vživijo znani pevci in igralci: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar,  Nejc Simšič, Blaž Vrbič, Lea Bartha Pesek, Jure Plavec, Danaja Koren, Neža Strenčan in številni drugi.

O PREDSTAVI

Za izjemen prevod slovenskega besedila in tudi naslovne pesmi »I like to move it, move it/Jaz rad ga muvam, muvam« je poskrbel Janez Usenik. Še preden se predstava konča, jo gledalci že znajo na pamet! Glasba, napisana v pop stilu, kar »žgečka« po podplatih! Za vrhunsko glasbeno izvedbo je poskrbel glasbeni oče slovenskih muzikalov Simon Dvoršak, za odlično koreografijo nastopajočih pa večkrat nagrajena prva dama muzikalov pri nas, Mojca Horvat.  Za izpiljenost vokalov je poskrbela Eva Černe. Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International – Europe  (www.mtishows.eu), po uspešni, istoimenski Dreamworksovi risanki. Gre za Licenčni projekt, ki ga NAGP produkcija s producentom Nejcem Avbljem po velikem uspehu z muzikalom Moje pesmi, moje sanje pripravila v koprodukciji s Špas teatrom. Premiera je bila 29. septembra 2018 v Špas teatru.

V muzikalu Madagascar plešejo in muvajo vsi – nastopajoči, gledalke, gledalci, tonski mojster, lučkarji in tudi Špasove hostese!

 

Galerija

 • Img 0125 28 860x500
 • Img 0463 103 860x500
 • Img 0466 104 860x500
 • Img 0476 106 860x500
 • Img 0514 108 860x500
 • Pzvp premiera fotomiromajcen 43 b 860x500
 • St 5735 860x500
 • St 5788 860x500
 • St 5809 860x500

Ustvarjalci predstave

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z Music Theatre International (Europe)

Avtor knjige: Kevin Del Aguila

Avtorja glasbe in besedil: George Norigea in Joel Someillan

Režija: Eva Hribernik

Koreografija: Mojca Horvat

Prevod: Janez Usenik

Ostale informacije

Premiera: 29. september 2018

Predstava traja 1 uro in 30 min brez odmora

Primerno tudi za otroke.

Cene vstopnic

Kulturni dom Mengeš - redna cena 18 € - 20 € - 22 €

 • paket 4+1 (štiri vstopnice plačate, dodatno prejmete gratis / cena paketa je 80,00 €)

Velja za vstopnice v II. prostoru, število vstopnic v ponudbi je omejeno na posamezen termin. Nakup paketa je možen preko spletne prodaje, na blagajni v Mengšu in na prodajnih mestih Eventim.

 • otroci in mladina od 4 do dopolnjenega 14 leta, prznamo 20% popusta - vstop z osebnim dokumentom
 • Otroci do 4 leta gratis (v primeru da sedijo v naročju staršev)

Popusti se med seboj ne seštevajo!


 


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK