Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Roknband

ROK’N’BAND v Kranjski Gori

100% srečni! Viva las Špas!

 

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Vsebina

Spektakularno! Las Vegas, zlata leta rokenrola in legendarne uspešnice.  Nasmejani in zadovoljni boste od prve do zadnje note in … stavimo, da bo težko mirno sedeti.

100% srečni! Viva las Špas!

Kot bi se sredi 60-ih znašli v koncertni dvorani hotela v Las Vegasu in poslušali Elvisa Presleya, Tom Jonesa, Paula Anko in druge glasbene legende v živo! Rok’n’band vam bodo pričarali večer, ki bo res nekaj posebnega!

Nasmeh bo z vami od prve do zadnje note in … zelo težko boste mirno sedeli!
Superhiti skupine: Jagode in čokolada, Ostani še minuto, Rad jo imam, ljubim jo, Verjemi, Nika …  in druge brezčasne svetovne uspešnice v izvedbi Rok’n’banda bodo še boljše od tistih, ki jih poznate! Udarne, romantične, spontane in intimne! Z roko v roki vas bodo osvajali glamur, podoba ameriških sanj, iskrenost rokenrola in najboljši ‘sweetheart’ band v Sloveniji!

Glasbeni večer v Kranjski Gori, ki ga ne boste zlahka pozabili!

Ustvarjalci predstave

igrajo: ROK’N’BAND

Ostale informacije

Cene vstopnic

Špasno poletje: cena vstopnice 19 €
 

Ob plačilu vstopnic za Špasno poletje s plačilnimi karticami NLB Mastercard vam NLB podarja 20 % popust, ki ga uveljavite v spletni prodaji https://spasteater.kupikarto.si/ . Popusta ni možno uvljavljati preko sistema Eventim in Moje karte. Popust velja od 22.6. do 7.9.2021.

 Drugih popustov do nadaljnega ne priznavamo.

Cenik vstopnic velja od 10.7.2021


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK