Vse o prodaji vstopnic Spletna prodaja vstopnic Cart
Spas zdrava pamet

Zdrava pamet

Monokomedija o neumnosti!

Komedija bo na sporedu v Kulturnem domu Mengeš v okviru abonmaja, nakup izven vstopnic bo možen mesec dni pred določenim terminom.

Fb Tw Ig

ŽELITE POPUSTE ZA TO PREDSTAVO?  BITI OBVEŠČENI O TERMINIH? KLIKNITE IN SE PRIJAVITE!


Prihajajoče predstave


Poglej vse »

Igralci

Nik skrlec
Nik Škrlec

Vsebina

Zdrava pamet je najbolj nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo.

Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! S predstavo potuje tudi posebna interaktivna razstava za vse obiskovalce, zaradi katere boste svoje možgane videli v novi luči. Ta bo na ogled pred in po predstavi, med predstavo pa bo Nik poskrbel, da boste s smejalnimi mišicami možgane popolnoma prevetrili."

 

Ustvarjalci predstave

Besedilo: NIk Škrlec

Ostale informacije

Premiera: november 2022

Komedija bo na sporedu v Kulturnem domu Mengeš v okviru abonmaja, nakup izven vstopnic bo možen mesec dni pred določenim terminom, priporočamo nakup v spletni prodaji.

Cene vstopnic

Cene vstopnic bodo objavljene ko bo predstava na sporedu.


Mnenja

Ta stran uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani... OK